aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ«Ο Μαυρίας εκτέθηκε από τον προπονητή του. Κλείνει η πόρτα που περίμενε»

«Ο Μαυρίας εκτέθηκε από τον προπονητή του. Κλείνει η πόρτα που περίμενε»

Αρκετή κριτική δέχεται ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας Τζον φαν’τ Σχιπ μετά την ισοπαλία 1-1 με τη Γεωργία στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μεταξύ άλλων, ο Ολλανδός τεχνικός επικρίνεται για την επιλογή του να χρησιμοποιήσει τον Χάρη Μαυρία στη θέση του τραυματία Μπακάκη στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα από τον σκόρερ των Γεωργιανών και MVP της αναμέτρησης, Χβίτσα Κβαρατσκέλια. Ο Ελλαδίτης δημοσιογράφος Αντώνης Τσιράκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξαπολύει πυρά στον Τζον φαν’τ Σχιπ τονίζοντας πως από την στιγμή που ο Μαυρίας δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό εξαιτίας του παραγκωνισμού του στην Ομόνοια εκτέθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Μάλιστα, το παίρνει ένα βήμα παραπέρα σημειώνοντας πως με την χθεσινοβραδινή του εμφάνιση ο Μαυρίας έχασε πόντους σχετικά με το μέλλον του.

Η ανάρτηση του Αντώνη Τσιράκη

«Δεν φταίει ο Μαυρίας που δεν έχει ρυθμό. Πώς να έχει όταν δεν παίζει στην Ομόνοια; Ο προπονητής του φταίει σήμερα, που τον εξέθεσε. Το πρόβλημα είναι ότι ο παίκτης θα το πληρώσει. Έχασε πόντους με αυτή την εμφάνιση και μάλλον μία πόρτα που περίμενε να ανοίξει, κλείνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ