aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Ματ χτύπησε την πόρτα της Ομόνοιας!

Ο Ματ χτύπησε την πόρτα της Ομόνοιας!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του, κάνοντας το μακρινό ταξίδι για την Αυστραλία όπου αγωνίστηκε με επιτυχία στη Μακάρθουρ, ο Ματ Ντάρμπισαϊρ επιθυμεί επιστροφή του στην Κύπρο. Μάλιστα, ο Άγγλος επιθετικός, όπως πληροφορούμαστε, χτύπησε την πόρτα της Ομόνοιας για επανένταξή του στο ρόστερ της. Ο 35χρονος, πλέον, επιθετικός προσέγγισε μέσω φίλων την Ομόνοια με τους οποίους διατηρεί επαφή, θέλοντας να γνωρίζει την πρόθεση του συλλόγου.

Παρόλο που δεν δόθηκε καμία απάντηση στον Ντάρμπισαϊρ, όπως πληροφορούμαστε, δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση. Πρωτίστως γιατί η Ομόνοια δεν ψάχνει τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή επιθετικό, ενώ ο Άγγλος πάτησε ήδη στα 35 του χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ψάχνει ένα φορ και μελετά για δεύτερο

Χαίρει εκτίμησης από όλους στην Ομόνοια για την προσφορά του στην ομάδα αλλά το σενάριο επιστροφής του είναι απομακρυσμένο έως απίθανο. Για τον έμπειρο φορ υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες στην Κύπρο και η επιστροφή του στο πρωτάθλημά μας είναι πιθανή. Στη Μακάρθουρ, σε 24 αγώνες πέτυχε 14 γκολ και έδωσε 3 ασίστ. Αριθμοί που δείχνουν ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ