aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ μάστρε Μιλτής «σκιαγραφεί» τον Λεμονή

Ο μάστρε Μιλτής «σκιαγραφεί» τον Λεμονή

«Τρελάθηκαν» και οι Κύπριοι φανς του Τάκη Λεμονή. Πληροφορίες της στήλη αναφέρουν ότι μέχρι και σαμπάνιες άνοιξαν με την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Κι ο ίδιος ο  Sir Takis είναι «τρελαμένος», κάτι που αποτυπώνεται και στις δηλώσεις του: «Η επιστροφή μου είναι κάτι το οποίο ήθελα πάρα πολύ. Είναι απόλυτη ευτυχία και δώρο Θεού να ασχολείσαι με την ομάδα που αγαπά. Εγώ όμως εκτός των άλλων θέλω να είμαι πολύ καλός επαγγελματίας και να πετύχω. Το είπα και στους παίκτες μας το λέω και σε εσάς πως αισθάνομαι μέσα μου την δίψα και την πείνα για νίκες και τίτλους».

Ένας άνθρωπος που γνωρίζει τον Τάκη Λεμονή απ’ έξω κι ανακατωτά είναι ο Μιλτιάδης Νεοφύτου, με τον οποίο συνεργάστηκαν στην Ομόνοια.

Στην πρόσφατη συνέντευξή του στο «Goal» ο μάστρε Μιλτής είχε πει για τον Λεμονή: «Αγάπησε το σωματείο. Χάσαμε στις πρώτες αγωνιστικές με 3-0 και μπήκε στα αποδυτήρια και έκλαιγε. Και μου υπέβαλε παραίτηση. Μου είπε και το περιβόητο «η Ομόνοια για να πάει μπροστά πρέπει να διώξεις τον Μιχάλη Κωνσταντίνου και τον Στάθη Αλωνευτή», διότι υποστήριζε ότι του έκαναν κλίκα στην ομάδα.

Θεωρούσε ότι του χαλούσαν την προπόνηση. Μου εκμυστηρεύτηκε ότι έπρεπε να τους είχε τιμωρήσει από την αρχή της σεζόν. Αυτός αγαπούσε τους παίκτες. Δεν είπε ποτέ κανένα κακό λόγο για κανένα ποδοσφαιριστή». Κακό λόγο δεν έλεγε για κανένα, αλλά έδιωξε τον Οκκά κι ήθελε να διώξει και τον Μιχαλάκη και τον Στάθη!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ