aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Μαργκάσα, ο Άρνασον και οι υποψήφιοι

Ο Μαργκάσα, ο Άρνασον και οι υποψήφιοι

Ο Κατελάρης και οι άλλοι που βρίσκονται στις επιλογές του Ιωακείμ…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δύο κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε, ως γνωστόν, ο Ρενάτο Μαργκάσα στα ισάριθμα ματς για τα πλέι οφ. Ως επακόλουθο, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Το περιβραχιόνιο του αρχηγού θα πάρει ο Δημήτρης Χριστοφή, ποδοσφαιριστής που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Σημαντική η απουσία του αρχηγού της Ομόνοιας σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι, ωστόσο υπάρχουν οι επιλογές και ο Άκης Ιωακείμ καλείται τις προσεχείς ημέρες να καταλήξει στον αντικαταστάτη του. Ο Φάνος Κατελάρης είναι μια επιλογή, από τη στιγμή που ο Κάρι Άρνασον αγωνίστηκε για 90 λεπτά με την Ισλανδία και παρουσιάζεται έτοιμος να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, παίρνοντας θέση στο κέντρο της άμυνας.

Ακόμη, υποψήφιοι είναι και οι Μπλατί Τουρέ, Τζέο Φλορέσκου. Υπάρχει ο χρόνος για να αποφασίσει ο τεχνικός του «τριφυλλιού» για τον ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τους Μπρέβελντ και Κλέιτον στη μεσαία γραμμή.

Οι υπόλοιποι, όσο νωρίς κι αν είναι μέχρι το ματς της Κυριακής, αναμένεται να διατηρήσουν τη θέση τους. Με την αναμενόμενη επάνοδο του Κωνσταντινίδη αυξάνονται οι επιλογές για το δεξί άκρο της άμυνας (είναι και ο Ανδρέας Παναγιώτου), ωστόσο ο Μάριος Δημητρίου που έκανε καλά παιχνίδια έχει τον πρώτο λόγο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ