aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Μάκης Παπαϊωάννου έχει πολλή δουλειά…

Ο Μάκης Παπαϊωάννου έχει πολλή δουλειά…

Πολλά τα καθήκοντα του νέου τεχνικού διευθυντή της Ομόνοιας, Μάκη Παπαϊωάννου. Μετά την προ μηνών λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Νταμπίζα, η διοίκηση των πρασίνων αποφάσισε όπως συνεχίσει με το εν λόγω μοντέλο ενόψει της νέας σεζόν και του κρίσιμου προγραμματισμού.

Ήδη οι αλλαγές θα είναι σαρωτικές στο ρόστερ της Ομόνοιας γι’ αυτό ο Πάμπος Χριστοδούλου άρχισε δουλειά εδώ και αρκετές μέρες. Η λήξασα σεζόν ήταν αποτυχημένη για την ομάδα της πρωτεύουσας, αφού η 5η θέση σε συνδυασμό με την αποτυχία για έξοδο στην Ευρώπη, σήμανε συναγερμό και πλέον δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη μια αποκαρδιωτική σεζόν.

Ο Κύπριος τεχνικός είναι απολύτως σύμφωνος με την κίνηση της διοίκησης να συμφωνήσει με τον Μάκη Παπαϊωάννου και πλέον οι δύο τους θα μπουν στην τελική ευθεία ώστε να πραγματοποιήσουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές ποδοσφαιριστών. Ο Παπαϊωάννου θα έχει λόγο σε ό,τι αφορά στον προγραμματισμό, ενώ το σκάουτινγκ θα είναι υπό το βλέμμα του καθώς έχει κι αυτός τις άκρες του σε χώρες από τις οποίες προέρχονται πολλοί ποδοσφαιριστές για να ενισχύσουν τις ομάδες στην Κύπρο.

Η καθημερινή επαφή με το ρόστερ θα του δίνει εξάλλου και την δυνατότητα αξιολόγησης του, ενώ παράλληλα θα διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του τμήματος μέσω της τήρησης των εσωτερικών κανονισμών. Ουσιαστικά, θα είναι ο σύνδεσμος ποδοσφαιρικού τμήματος-διοίκησης, επαφή απαραίτητη για την υγιής λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Τέλος για τον Κύπριο τεχνικό διευθυντή ο προγραμματισμός, και η έρευνα δεν σταματούν ποτέ, αφού ανά πάσα στιγμή θα πρέπει να προτείνει μετεγγραφικούς στόχους που να μπορούν να βοηθήσουν τον τεχνικό της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ