aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Μάκης επιστρέφει στο «Ηλίας Πούλλος»!

Ο Μάκης επιστρέφει στο «Ηλίας Πούλλος»!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Επικράτηση στο… φώτο φίνις! Ο Μάκης Παπαϊωάννου είναι τελικά ο εκλεκτός για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην Ομόνοια και απομένει η επισημοποίηση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Παρόλο που το προηγούμενο διάστημα διαφάνηκε ότι το συγκεκριμένο πόστο θα καταλάμβανε ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ, εντούτοις στην απόφαση της διοίκησης φαίνεται να μέτρησε και η άποψη του Πάμπου Χριστοδούλου.

Ο Κύπριος τεχνικός γνωρίζει τη δουλειά του Παπαϊωάννου και παρόλο που στην Ομόνοια ο ρόλος του θα είναι εντελώς διαφορετικός απ’ ό,τι στις ομάδες που εργάστηκε προηγουμένως, πιστεύει ότι θα έχει πολύ καλή συνεργασία μαζί του. Ο προπονητής θα έχει τον πρώτο και τελευταίο ρόλο στην επιλογή ποδοσφαιριστών, που θα αναθέτει στον τεχνικό διευθυντή αποστολή για εντοπισμό, αλλά κυρίως αξιολόγηση μετεγγραφικών στόχων. Γενικότερα θα είναι στενός συνεργάτης του Χριστοδούλου.

Ο Παπαϊωάννου θα επιστρέψει στο «Ηλίας Πούλλος» μετά από 11 χρόνια. Αποχώρησε το καλοκαίρι του 2006 αφού αγωνίστηκε για μια διετία με τη φανέλα της Ομόνοιας (2004-06). Μάλιστα, στην πρώτη του σεζόν πανηγύρισε και το κύπελλο (2-0 τον Διγενή), πετυχαίνοντας και το δεύτερο γκολ. Ο 40χρονος Παπαϊωάννου θεωρείται έμπειρος αφού από το 2009 ασκεί το επάγγελμα του τεχνικού διευθυντή. Εργάστηκε στις ομάδες του Ερμή (2009-10, 2013-14), του Εθνικού Άχνας (2011-13) και της Νέας Σαλαμίνας (2014-17).

Αφού ο Παπαϊωάννου μείνει ελεύθερος από τη Νέα Σαλαμίνα (του οφείλεται και σημαντικό ποσό ως δεδουλευμένα), θα κληθεί να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ομόνοια. Η επισημοποίηση της συνεργασίας των δυο πλευρών δεν θα αργήσει. Οριοθετείται αρχές της ερχόμενης βδομάδας αφού ολοκληρωθούν και οι υποχρεώσεις του με τους ερυθρόλευκους.

Με την απόφαση για πρόσληψη του Παπαϊωάννου, η προσοχή της διοίκησης στρέφεται και σε άλλα ζητήματα. Σε περίοπτη θέση είναι η επέκταση της συνεργασίας με τον Χριστοφή, ένα κεφάλαιο που αναμένεται να κλείσει (θετικά) τις προσεχείς μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ