aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΟ... μαέστρος, ο «κλειδαράς» και ο αλάνθαστος Μασιάς!

Ο… μαέστρος, ο «κλειδαράς» και ο αλάνθαστος Μασιάς!

Ο Σίλβα Κλέιτον ήταν και πάλι χάρμα ιδέσθαι. Έκανε μαεστρικό παιχνίδι κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας (5-1) και δικαιωματικά κερδίζει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα. Από τα πόδια του Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου προήλθαν τα πρώτα τρία γκολ της Ομόνοιας, ενώ ο ίδιος σημείωσε ένα υπέροχο τέρμα, δείγμα της μεγάλης του κλάσης.

Όσον αφορά στην πιο καθοριστική φάση, επιλέξαμε αυτήν του 22ου λεπτού του αγώνα, όπου η Ομόνοια ευτύχησε να σκοράρει με το πρώτο από τα δύο γκολ του Ματ Ντέρμπισαϊρ. Ουσιαστικά ήταν το γκολ που «ξεκλείδωσε» την αντίπαλη άμυνα, απελευθέρωσε τους παίκτες του Τζον Κάρβερ από το άγχος, με αποτέλεσμα να φτάσουν σε μιαν άνετη επικράτηση.

Σχετικά με τη διαιτησία, ήταν ένα εύκολο παιχνίδι χωρίς σκληρά μαρκαρίσματα και αμφισβητούμενες φάσεις και ο Δημήτρης Μασιάς δεν έκανε κάποιο μεγάλος λάθος. Ήταν κοντά σχεδόν σε όλες τις φάσεις και οι υποδείξεις του ήταν σωστές. Σε γενικές γραμμές πέρασε απαρατήρητος, όπως πρέπει για τον άρχοντα κάθε παιχνιδιού. Σε καλή μέρα βρέθηκαν και οι βοηθοί του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ