aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Λώρης συμβάλει ποικιλοτρόπως στην οικονομική εξυγίανση

Ο Λώρης συμβάλει ποικιλοτρόπως στην οικονομική εξυγίανση

Ένας… ψιλοχαμός στα Social Media ακολούθησε της ανακοίνωσης της Ομόνοιας, ότι ο Λώρης Κυριάκου ήταν ο τυχερός που κέρδισε το αυτοκίνητο OPEL Corsa από την εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης.

Σε βαθμό που κάποιοι σχολίασαν αρνητικά το γεγονός με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς. Η διοίκηση των πρασίνων έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με ανάρτηση στο Facebook, όπου σημειώνονταν τα ακόλουθα: «Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας, ο Λώρης Κυριάκου είχε αγοράσει σχεδόν 10.000 ευρώ λαχνούς. Συνεπώς είχε και αυτός δικαίωμα να συμπεριληφθεί στην κλήρωση και κατ’ επέκταση να κερδίσει κάποιο δώρο, όπως και έγινε. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με την Μπάναντς, ενώπιον χιλιάδων φιλάθλων».

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ο Λώρης Κυριάκου συμβάλει ποικιλοτρόπως στην οικονομική εξυγίανση της Ομόνοιας. Προ διετίας μάλιστα, με δική του πρωτοβουλία, δημιουργήθηκαν τα Gold Member που απέφεραν στον σύλλογο δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Κατά την παράδοση του αυτοκινήτου, ο δρ Λώρης Κυριάκου επισήμανε: «Η συμμετοχή μας στην προσπάθεια για οικονομική σωτηρία της Ομόνοιας δεν έχει ως κίνητρο να κερδίσουμε κάποιο δώρο, αλλά γίνεται με ανιδιοτέλεια και αγνή αγάπη προς το Σωματείο. Μοναδική μας έγνοια είναι να βοηθήσουμε την Ομόνοια να απαλλαγεί από το οικονομικό βάρος, που μοιραία δυσκολεύει τον τρόπο λειτουργίας της. Με αυτόν τον τρόπο σκέφτονται όλοι οι Ομονοιάτες.

Είναι με ικανοποίηση που διαπιστώνω την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο οικονομικό, η οποία είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί. Ευχαριστώ θερμά την Ομόνοια για το αυτοκίνητο. Θα είμαι πάντα εκεί, δίπλα στην Ομόνοια, για τη βοηθώ με όλες μου τις δυνάμεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ