aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ λόγος στον Πάμπο Χριστοδούλου

Ο λόγος στον Πάμπο Χριστοδούλου

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό Άχνας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, θα είναι το πρώτο επίσημο για την Ομόνοια. Ωστόσο, τέσσερις Κύπριοι διεθνείς με την Ανδρών, οι Παναγή, Κατελάρης, Μαργκάσα και Χριστοφή, είναι… πιο μπροστά από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους στην Ομόνοια. Και οι τέσσερις ήταν βασικοί με την Εθνική Κύπρου στα επίσημα παιχνίδια με τη Βοσνία και την Εσθονία. Πρόσθεσαν σημαντικά λεπτά στα πόδια τους (180 λεπτά οι Παναγή και Κατελάρης, 166 ο Χριστοφή και 160 ο Μαργκάσα), τα οποία θα είναι χρήσιμα για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας τους.

Εάν ο Χριστοφή θεωρείται σίγουρος στο αρχικό σχήμα, οι άλλοι τρεις κερδίζουν έδαφος έναντι συμπαικτών τους που αγωνίζονται στην ίδια θέση. Ο Παναγή έναντι του Φελτχούιζεν, ο Μαργκάσα αντί του Καντέ και ο Κατελάρης για μια θέση στα στόπερ, πιθανότατα αντί του Γουίλιαμ Σοάρες που ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες από ελαφρύ τραυματισμό.

Ο λόγος ανήκει στον Πάμπο Χριστοδούλου για τις επιλογές στο αρχικό σχήμα, όμως ενδεχομένως να είναι κάτι που θα μετρήσει ενόψει του αγώνα της Κυριακής. Ο Κύπριος τεχνικός θα θελήσει να παρουσιάσει στην ενδεκάδα τους ποδοσφαιριστές που παρουσιάζονται στην καλύτερη κατάσταση τη δεδομένη στιγμή και έτοιμοι να οδηγήσουν την ομάδα στην πρώτη επιτυχία της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ