aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Λιασής έστειλε τον Αυγουστή στο... νοσοκομείο για να απαντήσει στις φήμες

Ο Λιασής έστειλε τον Αυγουστή στο… νοσοκομείο για να απαντήσει στις φήμες

Με χιούμορ διαψεύδει η επίσημη Ομόνοια τη φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες και αναπαράχθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για επεισόδιο του Σωφρόνη Αυγουστή με τον αναπληρωτή πρόεδρο των πρασίνων Δημήτρη Γρηγόρη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Match Review» ο «λειτουργός του τμήματος μάρκετινγκ της Ομόνοιας Γιώργος Λιασής τοποθετήθηκε και αφού σχολίασε με χιούμορ τις φήμες διέψευσε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο. Μάλιστα, τόνισε πως η Ομόνοια τη δεδομένη στιγμή είναι πιο ενωμένοι από ποτέ στη σεζόν.

Η σχετική τοποθέτηση

«Θα έχουμε και μια πολύ σημαντική απουσία το Σάββατο (σ.σ. στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ). Ο προπονητής μας είναι στο νοσοκομείο μετά τα επεισόδια με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ομάδας μας και τα γρονθοκοπήματα που έχει δεχθεί.

Εντάξει, για να σοβαρευτούμε λίγο, δεν μπορεί τέτοιου είδους φήμες να αναπαράγονται και να γίνονται κύρια θέματα. Το κλίμα στην Ομόνοια είναι πάρα πολύ καλό. Ο προπονητής έχει αποδείξει ότι και την όρεξη έχει και τη θέληση να δουλέψει και η διοίκηση τον στηρίζει με τα χίλια. Θεωρώ ότι σε αυτή τη χρονιά, είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ.

Έχουμε περάσει από διάφορα θέματα αυτή τη σεζόν, όμως αυτή τη στιγμή το οικοδόμημα της Ομόνοιας είναι ενωμένο και αποφασισμένο να προχωρήσει όσο το δυνατό καλύτερα στα παιχνίδια πρωταθλήματος και να κατακτήσει το κύπελλο».

Δείτε την σχετική απάντηση στο 11:00 του βίντεο που ακολουθεί

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ