aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ο Λένον τον ήθελε στη Σέλτικ, αυτός τον απέρριψε – Θα συνεργαστούν στην Ομόνοια»

«Ο Λένον τον ήθελε στη Σέλτικ, αυτός τον απέρριψε – Θα συνεργαστούν στην Ομόνοια»

Μια άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία φέρνει στο «φως» η βρετανική ιστοσελίδα hitc.com, αναφορικά με τους Νιλ Λένον και Τιμ Μάταβζ. Οι δύο τους θα συνεργαστούν στην Ομόνοια, όμως, θα μπορούσε να είχαν δουλέψει μαζί και 11 χρόνια πριν, όταν η Σέλτικ, με τον Ιρλανδό τεχνικό στο «τιμόνι» είχε κάνει κίνηση για απόκτηση του Σλοβένου επιθετικού από την ολλανδική Γκρόνινγκεν.

Ο Μάταβζ απέρριψε τότε τη σκωτσέζικη ομάδα, με πρόθεση να μετακινηθεί στη Νάπολι, όπως σημειώνει το δημοσίευμα. Η συμφωνία χάλασε και τελικά κατέληξε στην Αϊντχόβεν. Τελικά, τα έφερε η μοίρα Λένον και Μάταβζ να συνεργαστούν στο «τριφύλλι»…

Untitled

Το δημοσίευμα:

Ο πρώην προπονητής της Σέλτικ ανέλαβε την Ομόνοια και μπορεί πλέον να συνεργαστεί με τον Τιμ Μάταβζ. Ο Ιρλανδός τεχνικός μπορεί κάλλιστα να είναι ευχαριστημένος που θα δουλέψει με τον Σλοβένο, αφού τον είχε βάλει στο στόχαστρο κατά την πρώτη του θητεία ως προπονητής της Σέλτικ.

Το 2011, συγκεκριμένα, η Σέλτικ έκανε κίνηση για απόκτηση του Μάταβζ από την Γκρόνινγκεν, «παλεύοντας» με τις Νάπολι, Σάλκε, Βόλφσπουργκ και Παλέρμο για την υπογραφή του. Τελικά απέρριψε τη Σέλτικ με την πρόθεση να υπογράψει στη Νάπολι, αλλά η συμφωνία χάλασε και τελικά κατέληξε στην Αϊντχόβεν.

Ο Λένον ήταν ο προπονητής της Σέλτικ εκείνη την περίοδο, 11 χρόνια πριν, και πλέον έχει την ευκαιρία να εργαστεί με τον Σλοβένο επιθετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ