aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ο Λένον έδωσε στους οπαδούς της Ομόνοιας το υψηλότερο κομπλιμέντο»

«Ο Λένον έδωσε στους οπαδούς της Ομόνοιας το υψηλότερο κομπλιμέντο»

Η πρόκριση της Ομόνοιας στα ημιτελικά του κυπέλλου, δεν πέρασε απαρατήρητη στη Σκωτία λόγω φυσικά της παρουσίας του Νιλ Λένον στον πάγκο της. Ωστόσο, μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσε η σύγκριση της ατμόσφαιρας στο ΓΣΠ σε σχέση με τις ευρωπαϊκές βραδιές στο Σέλτικ Παρκ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της Dailyrecord.co.uk:

«Ο Νιλ Λένον έδωσε στους οπαδούς της Ομόνοιας Λευκωσίας το υψηλότερο κομπλιμέντο που θα μπορούσε, αφού προηγουμένως οδήγησε την Ομόνοια Λευκωσίας στους ημιτελικούς του Κυπριακού Κυπέλλου —επιμένοντας ότι ακούγοντας σαν μια ευρωπαϊκή βραδιά του Celtic Park.

Η εντός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στην ΑΕΛ το απόγευμα της Τετάρτης ήταν αρκετή για να σφραγιστεί η εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 για την Ομόνοια, μετά την ισοφάριση του Φώτη Παπουλή στον πρώτο αγώνα.

Το πρώην αφεντικό της Σέλτικ και της Χιμπέρνιαν απέχει τώρα μόλις δύο νίκες για να σηκώσει το κύπελλο.

Η ομάδα του συμμετέχει στα ημιτελικά με τον Εθνικό Άχνας, την Ανόρθωση Αμμοχώστου και την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Λένον είπε: “Λοιπόν, πρώτα απ’ όλα ο κύριος στόχος μας… έχει επιτευχθεί. Να φτάσουμε στους ημιτελικούς, οπότε είμαστε τώρα σε μια πολύ συναρπαστική φάση του θεσμού και γνωρίζουμε ότι οι άλλες ομάδες που μπορεί να αντιμετωπίσουμε θα είναι ανταγωνιστικές.

Στην αποψινή εμφάνιση, σκέφτηκα ότι η ομάδα ήταν υπέροχη. Δημιουργήσαμε τόσες πολλές ευκαιρίες. Ήμουν με δυσπιστία για το πώς δεν βάλαμε τουλάχιστον τρία ή τέσσερα γκολ απόψε, επειδή η ποιότητα των ευκαιριών που δημιουργήσαμε ήταν πολύ υψηλή.

Θέλω επίσης να αποτίσω φόρο τιμής στους οπαδούς μας. Μπορεί να ήταν μόνο 15 χιλιάδες στο γήπεδο, αλλά ακούγονταν σαν 60 ή 70 χιλιάδες απόψε. Ένιωσα σαν το Σέλτικ Παρκ σε μια ευρωπαϊκή βραδιά”.

Ο Λένον αντικατέστησε τον πρώην αμυντικό των Ρέιντζερς, Χένινγκ Μπεργκ, στον πάγκο της Ομόνοιας τον Μάρτιο, αφού υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ