aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Λεμονής πίεσε τον «Πάτσα» να έλθει στην Ομόνοια

Ο Λεμονής πίεσε τον «Πάτσα» να έλθει στην Ομόνοια

Αποτέλεσε μετεγγραφή αεροδρομίου το καλοκαίρι του 2009 για την Ομόνοια, αλλά μόνο τέτοια δεν ήταν, αφού μέτρησε μόλις έξι συμμετοχές με την πράσινη φανέλα, ενώ λόγω των πολλών χρημάτων που προνοούσε το συμβόλαιό του, έπαιρνε οφειλές για κάποια χρόνια μετά την αποχώρησή του.

Ο λόγος για τον Χρήστο Πατσατζόγλου ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην επικαιρότητα, αφού στα 38 του παίζει ακόμη ποδόσφαιρο και συνεχίζει την καριέρα του στον Άγιο Ιερόθεο.

Στη συνέντευξή του στο Gazzetta.gr, ο «Πάτσα» αποκάλυψε το λόγο που ήλθε στην Ομόνοια. Είχε πρόταση για τετραετές κλειστό συμβόλαιο από την τουρκική Καϊσερισπόρ τότε, αλλά ο Τάκης Λεμονής μόλις ανέλαβε την Ομόνοια, τον πήρε τηλέφωνο και τον πίεσε να… φορέσει το τριφύλλι, ενώ η γυναίκα του επίσης τον πίεσε να μην πάει στην Τουρκία γιατί της είχαν παρουσιάσει μια κατάσταση που θα έκανε πολύ δύσκολη τη ζωή.

«Εγώ ήθελα να πάω στην Καϊσέρισπορ αλλά η γυναίκα μου με επηρέασε πάρα πολύ», είπε ο Πατσατζόγλου. Και δεν πήγαινες ρε «Πάτσα»…

Συγκίνηση μετά από 21χρόνια για το άλλοτε «παλτό» της Ομόνοιας

Πατσατζόγλου: «Στην Ομόνοια δεν μου βγήκε σε καλό»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ