aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ κορυφαίος Πιτ και ο «σχετικά καλός» ρεφ

Ο κορυφαίος Πιτ και ο «σχετικά καλός» ρεφ

Δείτε το πρόσωπο του αγώνα της Ομόνοιας με την ΑΕΛ, τη φάση που έκρινε το ντέρμπι και πως αξιολογούμε τη διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου.

ΓΚΟΝΣΑΛΕΣ: Ο Αργεντινός περίπου 45 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, χρίστηκε σκόρερ! «Χρυσή» αλλαγή ο έμπειρος εξτρέμ, που αφέθηκε μόνος στη φάση του 74ου λεπτό και δεν συγχώρεσε. Μια πολύτιμη μονάδα για την Ομόνοια, που χθες έμεινε στον πάγκο, όμως έδωσε τη λύση περνώντας ως αλλαγή.

Η ΦΑΣΗ: Ο Φελτχούιζεν δέχθηκε έντονη κριτική το προηγούμενο διάστημα, όμως χθες ήταν εκ των κορυφαίων της Ομόνοιας. Στο 88ο λεπτό πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα και διατήρησε το προβάδισμα για την ομάδα του. Μετά από λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Φαμπρίσιο, μόνος ο Αλνταΐρ έκανε το σουτ και ο Ολλανδός έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ: Υπό τις περιστάσεις, μετά από ένα δυνατό ματς, ο Δημητρίου το έβγαλε σχετικά καλά. Στο 87’ του ξέφυγε ένα φάουλ για την ΑΕΛ σε τράβηγμα του Καντέ στον Ηλία. Μάλιστα, ζητήθηκε πέναλτι, όμως η παράβαση φάνηκε να γίνεται εκτός περιοχής. Στο 11’ από την Ομόνοια ζήτησαν αποβολή του Φιντέλις (είχε ήδη κίτρινη κάρτα) σε δυνατό μαρκάρισμα στον Καντέ, ο διαιτητής αρκέστηκε σε παρατηρήσεις. Λανθασμένα ο Βίκτωρος καταλόγισε σε θέση οφσάιντ τον Κανού στο δεύτερο ημίχρονο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ