aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Κλέιτον θα απασχολήσει την… μισή Σούπερ Λιγκ!

Ο Κλέιτον θα απασχολήσει την… μισή Σούπερ Λιγκ!

Μέσω δημοσιεύματός του, το «Gazzeta.gr» τονίζει πως ο Σίλβα Κλέιτον ο οποίος μοιάζει με ξένο σώμα στην Ομόονοια, έχει καλό όνομα στη… σουπερλιγκάτη πιάτσα και αναμένεται πως θα απασχολήσει τη μισή Σούπερ Λιγκ.

«Ελεύθερος από την Ομόνοια θα μείνει σύντομα ο Σίλβα Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος μέσος θα αποχωρήσει από την κυπριακή ομάδα και με δεδομένο ότι και έχει πολύ καλό “όνομα” στην πιάτσα, αναμένεται να απασχολήσει την… μισή Σούπερ Λιγκ. Έτσι είναι πιθανό να τον δούμε ξανά στα ελληνικά γήπεδα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πάντως, υπάρχει και ένα καλό στην περίπτωση του Σίλβα Κλέιτον και για όσους αναγνώστες μας θυμούνται, το «φωτογραφίσαμε» πριν λίγο καιρό μέσω ενός παρασκηνιακού δημοσιεύματός μας, αφού για κατανοητούς λόγους, δεν μπορούσαμε να μπούμε από τότε στο… ψητό. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Βραζιλιάνος επιτελικός χαφ, ήταν ή θα είναι εύκολος διαπραγματευτής σχετικά με το διαζύγιό του με την Ομόνοια, μιας και το συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι ήταν διετές.

Βλέπετε, ένιωθε από καιρό πως δεν τον σηκώνει το κλίμα στην Κύπρο, θέλει να επιστρέψει στη χώρα που έζησε για πολλά χρόνια, ενώ δεν έχει ανάγκη να… καθίσει στο συμβόλαιό του. Εν ολίγοις, είναι εύκολος διαπραγματευτής.

Διαβάστε επίσης:

https://goal.philenews.com/podosfero/kypros/a-katigoria/omonia/ta-mazepse-ke-fevgi-o-kleiton-pics/

Εύκολος διαπραγματευτής στο «διαζύγιο»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ