aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΟ «κλέφτης» Χριστοδούλου, ο Τζίμης και η απόκρουση του αγώνα

Ο «κλέφτης» Χριστοδούλου, ο Τζίμης και η απόκρουση του αγώνα

Έκλεψε τον τίτλο του MVP της νίκης κόντρα στην ΑΕΖ (1-0) από τον Δημήτρη Χριστοφή. Μόλις στα 19 του χρόνια, ο Ανδρέας Χριστοδούλου έκανε ντεμπούτο, λόγω της αποβολής του Κωνσταντίνου Παναγή. Ο νεαρός κέρδισε τις εντυπώσεις με το καλημέρα.

Σε τρεις περιπτώσεις δήλωσε «παρών» και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Σε καμιά περίπτωση δεν έδειξε «ψαρωμένος», το αντίθετο. Ο μικρός έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Στα τελευταία λεπτά, έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα, η ΑΕΖ άσκησε πίεση και αναζήτησε το γκολ. Αυτό δεν έγινε σε μεγάλο βαθμό λόγω της παρουσίας του Χριστοδούλου. Στο 90’+1’ έκανε την απόκρουση του αγώνα, στο δυνατό διαγώνιο σουτ του Σακελλαρίου διατηρώντας το μηδέν παθητικό.

Από εκεί και πέρα, καλή ήταν η διαιτησία του Αβραάμ Τσούκκας. Σωστός στην αποβολή του Παναγή αφού ήταν τελευταίος ποδοσφαιριστής και ανέτρεψε τον Πάγκαλο. Από ένα σημαντικό λάθος για τους βοηθούς. Πρώτα από τον Δώρο Τούρο στο 4’ που υπέδειξε οφσάιντ τον Ματ Ντέρμπισαϊρ ο οποίος σκόραρε και στο 75’ ο Ιωάννου που υπέδειξε τον Φυλακτού ενώ έφευγε μόνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ