aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑO Κλάιμαν για Έζρα και τον όρο για τα Σάββατα: «Έκαναν τα πάντα στην Ομόνοια»

O Κλάιμαν για Έζρα και τον όρο για τα Σάββατα: «Έκαναν τα πάντα στην Ομόνοια»

Ένα ωραίο αφιέρωμα για τον Χεν Έζρα ετοίμασε η ιστοσελίδα «netanya.mynet.co.il» που ασχολείται κυρίως με θέματα της Μακάμπι Νετάνια. Κάνει αναφορά στη μέχρι σήμερα ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του τέως εξτρέμ της Ομόνοιας, στις επιτυχίες του αλλά και στον χαρακτήρα του, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις από τέσσερις Ισραηλινούς παίκτες που υπήρξαν συμπαίκτες του στο παρελθόν.

Ανάμεσα σε αυτούς και έναν γνώριμος στο κυπριακό κοινό, ο τερματοφύλακας της ΕΝΠ Μπόρις Κλάιμαν, ο οποίος ήταν συμπαίκτης του Χεν Έζρα στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, με την οποία πήγαν μέχρι τον τελικό του κυπέλλου όπου έχασαν από τη Χάποελ Χάιφα (2017-18).

Ο «φύλακας άγγελος» των «βυσσινί» είπε τα καλύτερα για τον τέως παίκτη της Ομόνοιας, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για το πέρασμά του Έζρα από την Κύπρο. «Αν και δεν παίζαμε στην ίδια ομάδα, βρισκόμασταν και μιλούσαμε. Ήμασταν σε επαφή. Ο Χεν ήρθε στην Κύπρο με μεγάλες προσδοκίες και ήθελε πάρα πολύ να πετύχει. Ήρθε από το Ισραήλ ως παίκτης με μεγάλα επιτεύγματα και ρεκόρ. Όποιον ρωτήσετε στην Κύπρο για τον Έζρα θα σας πει ότι είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης, τον αγαπούσαν πραγματικά και ήθελαν να τον κρατήσουν», είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Η Αστυνομία καλεί τον Παπασταύρου για κατάθεση

Φυσικά, η κουβέντα πήγε και στον πολυσυζητημένο όρο για τα Σάββατα, με τον Μπόρις Κλάιμαν να μην μπαίνει σε λεπτομέρειες αλλά να λέει την άποψή του. «Όσον αφορά στον όρο για τα Σάββατα, ήθελαν πραγματικά στην Ομόνοια να τον βοηθήσουν και κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες. Ήταν πολύ σημαντικό για τον Έζρα αλλά ήταν και πολύ σημαντικό για αυτούς να νιώθει άνετα και ότι δεν θα ήταν εμπόδιο. Έκαναν τα πάντα γι’ αυτόν και αυτό δείχνει πόσο τον ήθελαν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ