aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ killer Σέρινταν βάζει δύσκολα

Ο killer Σέρινταν βάζει δύσκολα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στη δεύτερη του παρουσία στο αρχικό σχήμα στο πρωτάθλημα και στην πρώτη στην κορυφή της επίθεσης, ο Κίλιαν Σέρινταν έκανε τη διαφορά. Πέτυχε και τα δύο γκολ της Ομόνοιας κόντρα στον Εθνικό Άχνας και την οδήγησε στη σπουδαίας σημασίας νίκη.

Ο Ιρλανδός και στα δύο γκολ κινήθηκε ως κλασικός φορ και έδειξε την ικανότητά του στο σκοράρισμα, φθάνοντας τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα. Επίσης, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και έβαλε πίεση στους αντίπαλους αμυντικούς.

Με την προχθεσινή του εμφάνιση και τα δύο γκολ, βάζει δύσκολα στον Κάρβερ για την επιλογή του επιθετικού κορυφής. Ως γνωστόν, στα προηγούμενα ματς, τη συγκεκριμένη θέση κάλυψε ο Ματ Ντέρμπισαϊρ, που απουσίασε προχθές λόγω τραυματισμού. Με την επάνοδό του ο Άγγλος τεχνικός θα βρεθεί σε δίλημμα.

Ντέρμπισαϊρ και Σέρινταν μετρούν από τρία γκολ στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Λέτε να σκεφτεί και πάλι το 4-4-2 ο Κάρβερ; Πιθανόν. Η απάντηση σύντομα, το προσεχές Σάββατο αν είναι έτοιμος ο Άγγλος επιθετικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ