aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑO… καβγάς του Ντάρμπισαϊρ με τον διαιτητή

O… καβγάς του Ντάρμπισαϊρ με τον διαιτητή

Tην έντονη αντίδραση του Ματ Ντάρμπισαϊρ προκάλεσε η απόφαση του διαιτητή, Ανδρέα Αργυρού να τον τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα στο 29’ της αναμέτρησης μεταξύ Ομόνοιας-Ονήσιλου Σωτήρας (3-0) για την α’ φάση του κυπέλλου Coca-Cola.

ΟΆγγλος επιθετικός των πρασίνων είχε περάσει προσωρινά εκτός αγωνιστικού χώρου εξαιτίας τραυματισμού και αφού πήρε άδεια από τον τέταρτο διαιτητή, Δημήτρη Σολωμού, επέστρεψε στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Το 15χρονο «αστέρι» της Ομόνοιας έκανε ντεμπούτο

Μόλις το αντιλήφθηκε ο διαιτητής τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα, γεγονός που εξόργισε τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, ο οποίος υπέδειξε στον κ. Αργυρού ότι πήρε άδεια από τον τέταρτο. Παρά ταύτα δεν άλλαξε η απόφαση του διαιτητή. Ο κανονισμός αναφέρει ότι άδεια για επιστροφή στο γήπεδο δίνει μόνο ο διαιτητής της αναμέτρησης, όμως το λάθος ανήκει στον τέταρτο διαιτητή, ο οποίος θα έπρεπε να ζητήσει άδεια προτού δώσει εντολή στον Ντάρμπισαϊρ να περάσει στον αγωνιστικό χώρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ