aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ καθένας τη δουλειά του στην Ομόνοια, παρά την αναστάτωση

Ο καθένας τη δουλειά του στην Ομόνοια, παρά την αναστάτωση

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Είναι λογικό άπαντες στην Ομόνοια να αναμένουν τις εξελίξεις στο θέμα νέου προπονητή, όμως η εξεύρεση καινούργιου αφεντικού αφορά μόνο τη διοίκηση και τον Άνχελ Γκόμεθ. Εξάλλου, αύριο η ομάδα έχει και παιχνίδι να δώσει, με αντίπαλο την Πάφος FC στο ΓΣΠ.

Η αποδέσμευση του Χουάν Κάρλος Ολίβα έφερε αναστάτωση στα αποδυτήρια, όμως ο Τεχνικός Διευθυντής του «τριφυλλιού» προσπάθησε κατά τις προηγούμενες ημέρες να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του όσο περισσότερο ανεπηρέαστους μπορούσε. Οι ίδιοι μάλιστα έδειξαν να αντιλαμβάνονται την παρούσα κατάσταση, προσπάθησαν να «καθαρίσουν» το μυαλό τους και να επικεντρωθούν στα δικά τους καθήκοντα ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην παφιακή ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Δεν πρόλαβε ο Ζαΐλσον (αποστολή)

Ο 42χρονος Ισπανός, ο οποίος αύριο θα εκτελεί καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή, πιστεύει πως αν οι παίκτες που επιλέξει για να αγωνιστούν, ακολουθήσουν ευλαβικά τις οδηγίες του και το πλάνο που έχει καταστρώσει, ο στόχος της κατάκτησης των τριών βαθμών θα επιτευχθεί. Ο Άνχελ Γκόμεθ δεν αποκλείεται να ανακατέψει την… τράπουλα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, και να παρατάξει μια διαφορετική ενδεκάδα. Γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα το ρόστερ και τις δυνατότητες του καθενός παίκτη ξεχωριστά, και καλείται να κάνει τις πιο σωστές επιλογές για να επαναφέρει την Ομόνοια στον δρόμο των επιτυχιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ