aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Κάρβερ θέλει το δεύτερο στοίχημα να είναι δικό του

Ο Κάρβερ θέλει το δεύτερο στοίχημα να είναι δικό του

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα δύσκολα για τον Τζον Κάρβερ ήλθαν νωρίς, πολύ νωρίς. Ακόμη και από τα τέλη Ιουλίου, όταν η Ομόνοια αποκλείστηκε από την Μπεϊτάρ, στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Η αμφισβήτηση στο πρόσωπό του μεγάλωσε στο πρωτάθλημα, αφού η Ομόνοια δεν μπόρεσε να παίξει ποδόσφαιρο αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας της, των προσδοκιών του κόσμου της. Τέθηκε και θέμα απομάκρυνσής του, όχι μόνο από μεγάλη μερίδα του κόσμου που το απαίτησε αλλά και από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Άντεξε, επιβίωσε, λόγω της θέσης της πλειοψηφίας των μελών να τον πιστώσουν, θέλοντας να αποφύγουν τις παλιές συνήθειες. Οι υποσχέσεις έμεναν ανεκπλήρωτες πριν το ντέρμπι με τον Απόλλωνα την περασμένη εβδομάδα. Εκεί, στο Τσίρειο, η Ομόνοια παρουσίασε σημάδια βελτίωσης. Μάλιστα, σ’ ένα ντέρμπι το πρώτο της σεζόν. Ήταν το πρώτο μεγάλο στοίχημα για τον Κάρβερ, αφού όλοι στον σύλλογο ανέμεναν πώς θα αντιδράσει η ομάδα σ’ ένα ντέρμπι.

Ο Άγγλος το κέρδισε εν μέρει, αφού η Ομόνοια παρουσιάστηκε ως ένα βαθμό αλλαγμένη προς το καλύτερο, όμως δεν πήρε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην καλύτερή της φετινή εμφάνιση, δέχθηκε και την πρώτη της ήττα. Εντούτοις, έστειλε ένα μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας ότι μπορεί να είναι καλύτερη στο μέλλον. Στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της εναπόκειται.

Ενόψει Ανόρθωσης, ο Άγγλος τεχνικός έχει ενώπιον του το δεύτερο στοίχημα και αυτή τη φορά θέλει να ’ναι κερδισμένο. Η ομάδα του να δώσει συνέχεια στη βελτίωση στο παιχνίδι της αλλά να πάρει και τη νίκη. Είναι το πρώτο ντέρμπι της Ομόνοιας στο ΓΣΠ, μπροστά στον κόσμο της και ο 51χρονος προπονητής θέλει να κερδίσει κι άλλους πόντους και μαζί την εμπιστοσύνη των οπαδών της ομάδας.

Παράλληλα, θα δικαιώσει και όσους πιστεύουν στο πρόσωπό του και τον στήριξαν στα δύσκολα. Και ο ίδιος αναγνωρίζει πως η Ομόνοια ακόμη δεν έπαιξε ποδόσφαιρο αξιώσεων και βάσει δυνατοτήτων.

Πιστεύει στους παίκτες του και στο έργο που επιτελείται στο «Ηλίας Πούλλος» και θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου να βγει και στον αγωνιστικό χώρο τα όσα δουλεύουν στις προπονήσεις. Ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές πιστώθηκαν αρκετά και έστω και αργά είναι η ώρα των πράξεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ