aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Κάρβερ έχει και τα καλά του…

Ο Κάρβερ έχει και τα καλά του…

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Τα τελευταία αποτελέσματα και η αγωνιστική εμφάνιση της Ομόνοιας προκάλεσαν αντιδράσεις από τον κόσμο των πρασίνων με τα πιο πολλά πυρά να… εκτοξεύονται προς τον Τζον Κάρβερ. Ο Άγγλος τεχνικός μπορεί, αναλόγως των αποτελεσμάτων, να βρεθεί από την αμφισβήτηση στην αποθέωση και ξανά από την αρχή.

Ένα γεγονός το οποίο παραδέχτηκε και ο πρόεδρος της Ομόνοιας στις χθεσινές του δηλώσεις, ενώ παράλληλα στάθηκε ασπίδα προστασίας στον Άγγλο τεχνικό: «Τα πρώτα πυρά τα δέχεται ο προπονητής. Είναι γεγονός ότι σε ορισμένα ματς τα αποτελέσματα και η επίδοση της ομάδας δεν ήταν ικανοποιητικά. Πιστεύω στην δουλειά του Κάρβερ, θα πορευτούμε μέχρι το τέλος και θα δούμε τον απολογισμό».

Το μέχρι πότε θα μείνει στον πάγκο της Ομόνοιας δεν το γνωρίζουμε, αλλά ο ίδιος φαίνεται να δουλεύει βλέποντας το μακροπρόθεσμο μέλλον και όχι το άμεσο. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση της Ομόνοιας, είδε τους μικρούς από την ομάδα των U21, ενώ ταυτόχρονα έδωσε χρόνο συμμετοχής στους νεοαποκτηθέντες και σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα των πρασίνων: «Είναι στα πλάνα μας να δώσουμε ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά της ακαδημίας, είτε να αρχίσουν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα». Τέτοιες δηλώσεις και τέτοια παιχνίδια δείχνουν, αν μη τι άλλο, τον επαγγελματισμό που υπάρχει στο σωματείο της πρωτεύουσας σε μια κρίσιμη αγωνιστική περίοδο.

Ίσως ο Άγγλος να έχει κάποιες… εμμονές στον τρόπο παιχνιδιού που επιλέγει να παρατάσσει την ομάδα και πολλές φορές το… πλήρωσε με απώλεια βαθμών, αλλά ας μην τα μηδενίζουμε όλα. Το μέλλον των Κυπρίων ποδοσφαιριστών φαντάζει δυσοίωνο και χρειάζεται στήριξη ώστε να πάρει τα πάνω του. Ο Φάνος Κατελάρης είναι το πιο πρόσφατο και πιο τρανταχτό παράδειγμα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ