aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Ο Κάναντι είπε “όχι” στην Ομόνοια»

Ο Νταμίρ Κάναντι αποχωρεί μετά από δύο χρόνια από την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου, και η ιστοσελίδα «sport24.gr» παραθέτει μακροσκελές ρεπορτάζ σχετικά με την πορεία του στον πάγκο της ελλαδικής ομάδας, ενώ αποκαλύπτει πως η Ομόνοια προσέγγισε τον Αυστριακό ο οποίος έδωσε αρνητική απάντηση στην ομάδα της πρωτεύουσας.

Υπενθυμίζουμε ωστόσο πως η Ομόνοια δια στόματος του Σταύρου Παπασταύρου έβαλε τέλος στα όποια σενάρια υπήρχαν για θέμα τεχνικής ηγεσίας καθώς ο Γιάννης Αναστασίου έχει την στήριξη του Δ.Σ. και συνεχίζει κανονικά στο τιμόνι του «τριφυλλιού».

Το σχετικό απόσπασμα:

«Η Νυρεμβέργη έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον Κάναντι. Η γερμανική ομάδα έχει υποβιβαστεί απευθείας ουσιαστικά (μαθηματικές μόνον ελπίδες έχει να φθάσει την Στουτγκάρδη και να παλέψει για την παραμονή μέσω μπαράζ) -έχει συγκεντρώσει μετά από 32 ματς 19 βαθμούς- και η νέα σεζόν θα την βρει στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας είναι ο άνθρωπος-“κλειδί”. Ο Ρόμπερτ Παλικούτσα γεννήθηκε στη Γερμανία, μιλά την ίδια γλώσσα (γερμανική), έχει τις ίδιες ρίζες (κροατικές) με τον Κάνατι. Έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Τον Κάναντι προσέγγισε και η Ομόνοια, αλλά η ομάδα της Κύπρου εισέπραξε αρνητική απάντηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ