aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Καμαρά, το πέναλτι κι ο… αψεγάδιαστος Ψευδιώτης!

Ο Καμαρά, το πέναλτι κι ο… αψεγάδιαστος Ψευδιώτης!

Η Πάφος FC έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής απέναντι στην Ομόνοια, κερδίζοντας με 2-1 στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης». Για να συμβεί όμως, αυτό, χρειάστηκε ένας MVP, κάποιες καθοριστικές φάσεις, ενώ στο ρεπορτάζ που ακολουθεί, θα διαβάσετε και για την απόδοση του διαιτητή Κώστα Ψευδιώτη.

Το πρόσωπο (Καμαρά): Με το που πέρασε στο παιχνίδι ο επιθετικός της Πάφος FC Καμαρά, στο πρώτο του άγγιγμα της μπάλας χρίστηκε σκόρερ και έβαλε πολύ δύσκολα στην Ομόνοια. Έδειξε πως είναι ένας ικανός και γρήγορος επιθετικός, και αναμένεται να βοηθήσει την Πάφο στη συνέχεια. Εντάχθηκε αργοπορημένα στις προπονήσεις και ο χρόνος δουλεύει υπέρ του.

Η φάση: Η Ομόνοια ισοφάρισε στο 71ο λεπτό, όμως ήλθε καπάκι το πέναλτι για την Πάφο. Ο Γιάνζα ευστόχησε (77’), έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του, αποτέλεσμα που διατηρήθηκε μέχρι τέλους. Δεν πρόλαβε να ανακτήσει η Ομόνοια την ψυχολογία με το μέρος της και αμέσως γύρισε και πάλι προς την πλευρά της Πάφου.

Το σφύριγμα: Παρά τις διαμαρτυρίες της Ομόνοιας, τόσο για το πέναλτι που δόθηκε για την Πάφο, όσο και για πέναλτι που ζήτησαν οι πράσινοι, ο διαιτητής ήταν ορθός στις αποφάσεις του. Σ’ ένα δύσκολο ματς, με δυνατά μαρκαρίσματα, ο Ψευδιώτης ανταποκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό. Σωστά μέτρησε το γκολ που πέτυχε ο Ντέρμπισαϊρ αφού ήταν καλυμμένος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ