aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Κάι μένει… για τον Ιανουάριο

Ο Κάι μένει… για τον Ιανουάριο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Κάρλος Σιλβέιρα ντα Γκράσα, γνωστός ως Κάι, αποτέλεσε το δεύτερο μετεγγραφικό απόκτημα της Ομόνοιας, στο ξεκίνημα της μετεγγραφικής περιόδου. Ωστόσο, αποδείχθηκε ο μεγάλος άτυχος αφού ως γνωστόν τραυματίστηκε σοβαρά (στον αχίλλειο τένοντα) στην περίοδο των εργομετρικών εξετάσεων.

Τότε η εκτίμηση ήταν για 4-6 μήνες απουσίας. Η Ομόνοια, όπως πληροφορούμαστε, θα διατηρήσει τον ποδοσφαιριστή στις τάξεις της από τη στιγμή που υπέγραψε συμβόλαιο, δείχνοντας και σεβασμό και κατανόηση για την ατυχία που προέκυψε στον Κάι. Τον Ιανουάριο, εφόσον είναι απόλυτα καλά, θα αποφασίσει ο Πάμπος Χριστοδούλου εάν θα τον εντάξει στο ρόστερ και θα αποχωρήσει κάποιος άλλος.

Όσον αφορά στον Βύντρα, οι πράσινοι προσδοκούν πως σύντομα θα βρει ομάδα και θα τερματιστεί η συνεργασία των δυο πλευρών αφού τέθηκε εξ αρχής εκτός πλάνου του προπονητή. Όσο, όμως, δεν προκύπτει κάτι, το σωματείο είναι υποχρεωμένο να τηρεί τις συμβατικές του υποχρεώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ