aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ... γρίφος του Πάμπου Χριστοδούλου

Ο… γρίφος του Πάμπου Χριστοδούλου

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του Πάμπου Χριστοδούλου μετά το τέλος του αγώνα στην Πάφο: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από κάποιους παίκτες, διότι περιμένω περισσότερα από αυτούς».

Στη γενική ερμηνεία της είναι απόλυτα φυσιολογικό να απαιτεί βελτίωση από όλους. Είναι πασιφανές, ωστόσο, ότι ο πήχης των προσδοκιών του για κάποιους «τριφυλλοφόρους» έχει τεθεί πολύ ψηλά, σε βαθμό που να μην ανταποκρίνονται στον βαθμό που θα ήθελε. Η αλλαγή του Μαντούρο στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, πάντως, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Ο 32χρονος Ολλανδός με το βαρύ βιογραφικό (με δεκάδες συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τα χρώματα της Βαλένθια και της Σεβίλης και με θητεία στον ΠΑΟΚ) έμοιαζε να είναι έξω απ’ τα νερά του. Αργός και προβλεπτός, δεν βοήθησε καθόλου. Το γεγονός ότι στην περσινή σεζόν δεν είχε πολλά λεπτά συμμετοχής στην Γκρόνιγκεν ενδεχομένως να τον έχει επηρεάσει. Ο Μαντούρο είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές από τον οποίο οι φίλοι της Ομόνοιας περιμένουν πολύ περισσότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ