aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Γάλλος που άφησε την... ισπανική «Ιθάκη» του για την Ομόνοια

Ο Γάλλος που άφησε την… ισπανική «Ιθάκη» του για την Ομόνοια

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ο Μικάελ Γκαφόρ ανακοινώθηκε (δείτε ΕΔΩ) από την Ομόνοια και είναι το έβδομο φετινό απόκτημα των πρασίνων.

Ο 31χρόνος Γάλλος είναι δεξιοπόδαρος, αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και έχει ύψος 1.84μ.

Ο Γκαφόρ άρχισε την καριέρα του από την ομάδα της Σεντ Ετιέν Β’ το 2006 και στην συνέχεια αγωνίστηκε στις Ρόντες Γαλλίας, Λόρκα Ατλέτικο, Ρεάλ Σαραγόσα Β’, Θέλτα Β’, Γκουαταλαχάρα, Νουμάνσια, Μιράντες και Αλμπαθέτε.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Γκαφόρ o εκλεκτός για την άμυνα

Όπως φαίνεται ο Γάλλος, βρήκε τον ποδοσφαιρικό του «παράδεισο» στην Ισπανία αφού στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου βρίσκεται από το 2009. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Αλμπαθέτε. Την σεζόν 2016/2017 στην Σεκούντα Β’ (Γ’ κατηγορία) ενώ την περασμένη σεζόν 2017/2018 η Ισπανική ομάδα κέρδισε την παραμονή της στην Σεκούντα Ντιβιζιόν (Β’ κατηγορία). Συγκεκριμένα, αυτές τις δύο σεζόν με τα χρώματα της Αλμπαθέτε κατέγραψε 73 συμμετοχές και 2 γκολ.

Η Ομόνοια έχει μεγάλη ανάγκη για ενίσχυση στην αμυντική της γραμμή αφού τις περασμένες σεζόν προδόθηκε αρκετές φόρες από πολλούς παίκτες (είτε από τραυματισμούς είτε από κάποιες  περιπτώσεις που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα). Πλέον οι πράσινοι ψάχνουν σταθερές λύσεις, θέλουν παίκτες χωρίς τραυματισμούς και εμπειρίες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα και να καλύψουν τα αμυντικά κενά τα οποία τις περασμένες σεζόν ήταν τεράστια.

Διαβάστε επίσης: Λοέ: «Να περιμένουν από εμένα αφοσίωση»

Ο Γάλλος αμυντικός μοιάζει να είναι μια αρκετά καλή περίπτωση για το τριφύλλι αφού προέρχεται από ένα πρωτάθλημα αρκετά ανταγωνιστικό όπως αυτό της Σεκούντα Ντιβιζιόν μάλιστα, με αρκετές συμμετοχές στην «φαρέτρα» του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του transfermarkt.com ο Μικάελ Γκάφορ αξίζει γύρω στις €400.000.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ