aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ «φάρος» για μία καλύτερη συνέχεια

Ο «φάρος» για μία καλύτερη συνέχεια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η πρεμιέρα της Ομόνοιας για τη φετινή σεζόν πέρασε, ανήκει στην ιστορία και αυτή λέει πως ήταν νικηφόρα. Στην Ομόνοια, από το ματς με τον Εθνικό, πέρα από τη νίκη κρατούν και το εξαιρετικό πρώτο 25λεπτο. Διάστημα στο οποίο η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου έθελξε και… πάτησε τον αντίπαλό της και το 1-0 είναι πολύ λίγο βάσει της εικόνας και των ευκαιριών.

Σ’ αυτό το διάστημα θα θελήσει να «χτίσει» η Ομόνοια για τη συνέχεια. Να έχει δηλαδή μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή της αλλά και να γίνει πιο παραγωγική, αξιοποιώντας σε μεγαλύτερο βαθμό τις ευκαιρίες της. Η παρουσία της στο πρώτο 25λεπτο του πρώτου επίσημου ματς, θα είναι ο οδηγός της και ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Πάφος FC. Άλλωστε, για να διακριθεί στη σεζόν και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, επιβάλλεται να έχει συνέχεια και συνέπεια.

Αγώνες με αντιπάλους όπως ο Εθνικός αλλά και η Πάφος FC, θα πρέπει να τους «καθαρίζει» νωρίς, ιδιαίτερα όταν έχει τις ευκαιρίες και όχι να δίνει δικαιώματα, όπως έκανε την Κυριακή. Για πρεμιέρα, η παρουσία της στο μεγαλύτερο διάστημα κρίνεται ικανοποιητική. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της και λογικά στα ματς που θα ακολουθήσουν αναμένεται βελτιωμένη. Είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών της να το επιβεβαιώσουν και κυρίως να παίρνουν το αποτέλεσμα, τους βαθμούς.

Φουλάρουν για το επόμενο ματς…

Μετά το χθεσινό ρεπό, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές επιστρέφουν σήμερα στο «Ηλίας Πούλλος» για να αρχίσουν την προετοιμασία του για το ματς της 4ης αγωνιστικής και δεύτερο επίσημο, με την Πάφος FC εκτός έδρας. Ο Εκίθα αναμένεται να είναι στην αποστολή αυτή τη φορά, δύσκολα ο Μπεντέκε που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Ο Βέλγος αναμένεται να είναι έτοιμος περίπου σε δυο εβδομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ