aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Φαμπρίσιο και η αναμονή γι’ αυτόν που θα φύγει

Ο Φαμπρίσιο και η αναμονή γι’ αυτόν που θα φύγει

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Βραζιλιάνος είναι τελικά ο εκλεκτός του Πάμπου Χριστοδούλου για το κέντρο της άμυνας, αυξάνοντας (εφόσον ολοκληρωθεί η μετεγγραφή) τις τρεις προσθήκες των στόπερ στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο μετά τους Εκίθα και Σοάρες. Ο Φαμπρίσιο Σίλβα, λοιπόν, είναι ο ποδοσφαιριστής που προβάρει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος και με πιθανή ολοκλήρωση της μετεγγραφής του, θα συμπληρωθεί (εκτός απροόπτου) το ρόστερ της Ομόνοιας για τη νέα σεζόν.

Ο 27χρονος (20.2.1990) αμυντικός, το όνομα του οποίου αποκάλυψε χθες η ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy», στην περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Άστρα Τζιουρτζίου Ρουμανίας, ενώ προηγουμένως φόρεσε και τη φανέλα των Παρτίζαν και Χόφενχαϊμ, όσον αφορά στην παρουσία του στην Ευρώπη. Στη Βραζιλία ο αριστεροπόδαρος στόπερ είχε πέρασμα από τις Φλαμένγκο, Παράνα, Παλμέιρας, Ατλέτικο Παραναένσε, Βάσκο ντα Γκάμα, Βιτόρια, Φλουμινένσε και Μπραγκαντίνο.

Ο Φαμπρίσιο, ύψους 1.87μ., ενδιαφέρθηκε τον Ιανουάριο και η Ανόρθωση (το όνομά του «έπαιξε» και αρχές του καλοκαιριού), χωρίς όμως να υλοποιηθεί η μετεγγραφή. Ο Βραζιλιάνος τελικά συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο με την Άστοντ την 1η Ιουλίου, για 1+2 σεζόν. Σ’ αυτό το σύντομα χρονικό διάστημα στην ομάδα του Ισραήλ, ο Φαμπρίσιο φαίνεται να μην έμεινε ικανοποιημένος και εξέφρασε την πρόθεση για αποχώρηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, είναι θέμα ωρών ο ποδοσφαιριστής να μείνει ελεύθερος (πληρώνοντας συγκεκριμένο ποσό που έλαβε ως προκαταβολή) και να ανοίξει ο δρόμος ένταξής του στο «τριφύλλι». Ήδη οι Ρουμάνοι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή βρίσκονται από χθες στην Κύπρο και εντός της ημέρας θα αναμένουν και τον πελάτη τους, εφόσον εξελιχθούν όλα βάσει προγράμματος, για κατάληξη με την Ομόνοια και υπογραφή του συμβολαίου.

Με τη διαφαινόμενη μετεγγραφή του Φαμπρίσιο και τη θετική εξέλιξη με τον Αραούχο, ολοκληρώνεται ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Ομόνοιας εκτός κι αν ο Χριστοδούλου θελήσει την προσθήκη ποδοσφαιριστή κάτω των 22 ετών. Ωστόσο, οι ξένοι / κοινοτικοί θα φθάσουν τους 16, ξεπερνώντας κατά ένα τον επιτρεπόμενο αριθμό (15). Γι’ αυτό και ο τεχνικός των πρασίνων σύντομα θα καταλήξει στον ποδοσφαιριστή που θα του δείξει την πόρτα της εξόδου. Είτε θα γίνει προσπάθεια τερματισμού του συμβολαίου του, είτε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ