aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Φαμπιάνο μίλησε για το μέλλον του και δεν αποδέχθηκε τον τίτλο του MVP!

Ο Φαμπιάνο μίλησε για το μέλλον του και δεν αποδέχθηκε τον τίτλο του MVP!

Ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο αποθεώθηκε περισσότερο από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας στη φιέστα της απονομής του τροπαίου. Μιλώντας λίγο πριν το κλείσιμο της τηλεοπτικής παραγωγής της PrimeTel ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας σε δηλώσεις του δεν αποδέχθηκε τον τίτλο του MVP υπογραμμίζοντας την ομαδική δουλειά που έγινε, ενώ για το μέλλον του ξεκαθάρισε πως έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια και στόχος του είναι να συνεχίσει στο «τριφύλλι».

Οι δηλώσεις: «Δουλέψαμε πολύ για να κατακτήσουμε αυτόν τον τίτλο και στο τέλος τα καταφέραμε.  Όλοι είναι κομμάτια της επιτυχίας. Tο μυστικό ήταν η ομάδα, είχαμε ομαδικό πνεύμα και αυτό μας οδήγησε στον τίτλο. Για παράδειγμα ο Βίτορ (σ.σ. Γκόμες) έχασε τη θέση βασικού στην πορεία αλλά πρόσφερα στην αρχή. Αφιερώνουμε τον τίτλο στους οπαδούς μας. Μπορεί να μην έρχονταν στο γήπεδο όμως τους νιώθαμε κοντά μας. Έχω συμβόλαιο με την Ομόνοια και στόχος μου είναι να συνεχίσω στην Ομόνοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ