aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ο Φαμπιάνο έχει μείνει λίγο... πίσω σε σχέση με άλλες περιπτώσεις»

«Ο Φαμπιάνο έχει μείνει λίγο… πίσω σε σχέση με άλλες περιπτώσεις»

Λίγο… πίσω σε σχέση με άλλες περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός για τη θέση του τερματοφύλακα, έχει μείνει ο Φαμπιάνο, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας 10.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εν λόγω ιστοσελίδα, οι ερυθρολευκοί έχουν πολύ ψηλά στη λίστα – πιθανότατα ψηλότερα από όλους, και έχουν αποφασίσει να κινηθούν για την απόκτηση του, με την περίπτωση του πάντως να είναι πολύ δύσκολη.

Το δημοσίευμα:

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος. Και αυτό είναι ξεκάθαρο. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν συζητήσεις με την Ομόνοια για τον Φαμπιάνο. Αλλά ο Βραζιλιάνος δεν είναι ο μοναδικός γκολκίπερ που τσεκάρουν. Για την ακρίβεια, αυτή τη στιγμή ο 33χρονος Βραζιλιάνος φαίνεται ότι έχει μείνει λίγο πίσω σε σχέση με άλλες περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει. Περιπτώσεις πιο δύσκολες και περίπλοκες, που όμως αξίζει η προσπάθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, ο Ολυμπιακός έχει πολύ ψηλά στη ίδια λίστα -πιθανότατα ψηλότερα από όλους- τον Τόμας Βάτσλικ. Τον 32χρονο (29/03/1989) τερματοφύλακα της Εθνικής Τσεχίας, ο οποίος ήδη προκάλεσε αίσθηση στο Euro με την πρόσφατη παρουσία του στο παιχνίδι Σκοτία-Τσεχία 0-2. Αν και δεν χρειάζονταν αυτές οι εμφανίσεις του για να δείξει την ποιότητά του και να μπει στη λίστα.

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει πολύ σοβαρά την περίπτωσή του. Και έχει αποφασίσει να κινηθεί για να μπορέσει να τον εντάξει στο δυναμικό του, εάν αυτό είναι δυνατό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ