aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΟ εξαφανισμένος-λυτρωτής και ο Τζίμης που έπαθε… Φλορέσκου!

Ο εξαφανισμένος-λυτρωτής και ο Τζίμης που έπαθε… Φλορέσκου!

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό Άχνας (1-1), ο Ματ Ντέρμπισαϊρ ήταν «εξαφανισμένος». Η μπάλα ελάχιστες φορές ήρθε στα πόδια του και ακόμα λιγότερες βρέθηκε σε θέση βολής. Κράταγε, όμως, το καλύτερο για το τέλος! Με το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, χάρισε στην Ομόνοια την πρόκριση.

Το γκολ του Άγγλου στράικερ, ήταν η φάση που έκρινε όχι μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και το ποια ομάδα θα έπαιρνε το εισιτήριο για τους «8» του κυπέλλου. Ο Δημήτρης Χριστοφή βρέθηκε εντός της περιοχής του Εθνικού και έδωσε πάσα «πάρε-βάλε» στον Ντέρμπισαϊρ, ο οποίος με κοντινό πλασέ νίκησε τον Μάρτιν Μπογκαντίνοφ.

Η Ομόνοια αγχώθηκε πάρα πολύ μέχρι το τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο πίεζε για δεύτερο γκολ και θα το πετύχαινε εάν ο Χριστοφή δεν πάθαινε… Τζέο Φλορέσκου στην εκπνοή του αγώνα, όταν σε κενή εστία έστειλε την μπάλα έξω. Υπενθυμίζουμε πως ο Ρουμάνος μέσος δέχεται έντονη κριτική για παρόμοια περίπου ευκαιρία που έχασε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ (1-2), εξ ου και η παρομοίωση.

Αγχώθηκε, σκοτίστηκε, δυσκολεύτηκε, όμως δεν συνετρίβη στον «μπλε» ύφαλο η Ομόνοια και πλέον άπαντες στο «Ηλίας Πούλλος» καλούνται να διαχειριστούν την αγωνιστική κάμψη και να βελτιώσουν την εικόνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ