aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ «εσωτερικός» αντίπαλος που την πληγώνει πολύ

Ο «εσωτερικός» αντίπαλος που την πληγώνει πολύ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Αν βάλει κανείς κάτω τα πράγματα όσον αφορά τις φετινές αποτυχίες της Ομόνοιας, εύκολα θα διαπιστώσει ότι οι πιο οδυνηρές ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό και στην Ανόρθωση, όπου με πανομοιότυπο τρόπο χάθηκαν βαθμοί στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα, ισοφάριση και ψυχρολουσία… Με απλά μαθηματικά, πεταμένοι στον κάλαθο των αχρήστων τέσσερις βαθμοί, που ίσως στο τέλος του πρωταθλήματος αποδειχθούν πολύτιμοι στην προσπάθεια που κάνει το «τριφύλλι» για την υλοποίηση των στόχων του.

Στο προχθεσινό ντέρμπι με αντίπαλο την «Κυρία», η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου την πάτησε ξανά από τον «εσωτερικό» της αντίπαλο, δηλαδή τον ίδιο τον εαυτό της κι άφησε να… γλιστρήσει μέσα από τα χέρια της το τρίποντο. Το άγχος των παικτών για τη διαφύλαξη του μηδέν στην άμυνα, αλλά και το τραγικό λάθος του Φελτχούιζεν «σκότωσαν» την Ομόνοια και δικαιολογημένα άπαντες στον σύλλογο δεν χωνεύουν τον τρόπο που χάθηκε η νίκη, η οποία ίσως επηρεάσει αρνητικά την ομάδα τη στιγμή που έδειχνε να παίρνει τα πάνω της μετά τις σερί επιτυχίες επί της ΑΕΛ και της Νέας Σαλαμίνας.

Η αμυντική λειτουργία των πρασίνων, που στα πλείστα παιχνίδια αποτελούσε αντικείμενο προβληματισμού και συζήτησης, παραχώρησε τη θέση της στον «άσο» εκεί που παρατηρείται πλέον η μεγαλύτερη αδυναμία της ομάδας. Ο τραυματισμός του Παναγή, η σιγουριά που δεν εμπνέει μέχρι στιγμής ο Φελτχούιζεν αλλά και η απειρία του Χριστοδούλου, είναι θέματα που απασχολούν τον Πάμπο Χριστοδούλου, ο οποίος ξέρει πως η θέση του τερματοφύλακα είναι τέτοια όπου η λέξη «γκέλα» είναι απαγορευμένη. Ο Κύπριος τεχνικός καλείται να βρει τις λύσεις -όποιες κι αν είναι αυτές- όπως έκανε και στον ανασταλτικό τομέα, ώστε να αποφευχθούν τα λάθη που «κρεμάνε» την ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ