aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ επιθετικός ίσως… γίνει επιτελικός μέσος

Ο επιθετικός ίσως… γίνει επιτελικός μέσος

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το Σάββατο είχαμε επισημάνει πως, σε περίπτωση που ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν μείνει ικανοποιημένος από τους επιθετικούς ποδοσφαιριστές που θα αξιολογήσει, (κάτω των 22 ετών) τότε, ενδέχεται να κινηθεί για προσθήκη νεαρού ποδοσφαιριστή σε άλλη θέση. Νεότερες πληροφορίες μας, φέρουν τον Κύπριο τεχνικό να έχει αλλάξει πλεύση και να κάνει σκέψεις για επιτελικό μέσο.

Κανείς από τους υποψήφιους επιθετικούς ποδοσφαιριστές που αξιολόγησε έως τώρα (γιατί δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι αξιόλογο τις προσεχείς ώρες αφού προτείνονται συνεχώς ποδοσφαιριστές) δεν πληροί τα κριτήρια που έθεσε ο 49χρονος προπονητής.

Γι’ αυτό και θέλησε να αξιολογήσει και ποδοσφαιριστές για τη θέση του επιτελικού μέσου και αναλόγως θα πράξει. Άλλωστε, τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, η μετεγγραφική περίοδος εκπνέει τα μεσάνυκτα της Πέμπτης, γι’ αυτό και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει τις επόμενες τρεις μέρες.

«Παίζει» και το σενάριο να μη γίνει μετεγγραφή, εάν δεν μείνει ικανοποιημένος και από μέσους που προτάθηκαν και αξιολογούνται. Εξ αρχής, ο τεχνικός των πρασίνων ήταν ξεκάθαρος πως, θα προβεί σε άλλη μια μετεγγραφή εάν βρει αυτό που πραγματικά θέλει και έχει ανάγκη η ομάδα και όχι απλώς για να κάνει άλλη μια προσθήκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ