aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ «Έλε», ο Βεργέτης και το κρυφό χαρτί

Ο «Έλε», ο Βεργέτης και το κρυφό χαρτί

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Προπονητή που θα ταιριάζει στο πλάνο και στη φιλοσοφία του, αλλά και στο DNA της Ομόνοιας, αναζητεί ο Νίκος Νταμπίζας. Ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων θα επιδιώξει να συνεργαστεί με άνθρωπο που τον γνωρίζει και η σχέση τους θα μπορέσει να είναι αρμονική.

Εκεί θα «χτυπήσει» αρχικά ο «Ντάμπι» και σε περίπτωση που βρει πόρτες κλειστές, τότε θα κινηθεί σε άλλους υποψήφιους προπονητές. Πέρα απ’ αυτούς για τους οποίους έχει ιδίαν άποψη, εξετάζει και περιπτώσεις προπονητών που προτάθηκαν και κρίνονται αξιόλογοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι τρεις επικρατέστεροι –χωρίς να θεωρείται δεδομένο πως στο τέλος θα είναι ένας εξ αυτών που θα αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας– είναι οι Δημήτρης Ελευθερόπουλος, Στάικος Βεργέτης και ξένος που είχε πέρασμα από την Ελλάδα, χωρίς όμως να διαρρεύσει το όνομά του. Ο τελευταίος φαίνεται να αποτελεί το κρυφό χαρτί του τεχνικού διευθυντή της Ομόνοιας.

Όσον αφορά στους δυο Ελλαδίτες, ο Ελευθερόπουλος είναι στον πάγκο της Βέροιας, ενώ προηγουμένως δούλεψε σε Πανθρακικό, Ολυμπιακό Βόλου, ΑΕΚ Λάρνακας και Πανιώνιο. Είναι νεαρός (40 χρονών) και φιλόδοξος και πληροί σε μεγάλο βαθμό το πακέτο.

Ο Βεργέτης είναι επίσης 40 χρονών και για δυόμισι χρόνια περίπου επιτέλεσε σπουδαίο έργο στον Αστέρα Τρίπολης, μια ομάδα με χαμηλό προϋπολογισμό σε σχέση με τις παραδοσιακά μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, και κατάφερε να την οδηγήσει στα ευρωπαϊκά σαλόνια, παίζοντας μάλιστα πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις, αφού ο Νταμπίζας επιθυμεί όπως το κεφάλαιο προπονητής κλείσει το συντομότερο, για να μπορέσουν μαζί να υλοποιήσουν τις μετεγγραφές και να κτίσουν τη νέα Ομόνοια.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ