aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ εκλεκτός του Γκόμεθ για τον πάγκο της Ομόνοιας και η «σκούπα»

Ο εκλεκτός του Γκόμεθ για τον πάγκο της Ομόνοιας και η «σκούπα»

Κουμάντο για τα θέματα προγραμματισμού στην Ομόνοια κάνει απ’ εδώ και πέρα ο Άνχελ Γκόμεθ. Ο νέος τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» σήκωσε μανίκια και στρώθηκε στη δουλειά, προκειμένου να βρει τον εκλεκτό για τον πράσινο πάγκο, μαζί με τον οποίο θα παρθούν οι αποφάσεις για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Υπογράφηκε το συμβόλαιο, βγήκαν οι πρώτες επιταγές

Η διοίκηση της Ομόνοιας έχει αναθέσει στον 41χρονο Ισπανό εν λευκώ το θέμα της στελέχωσης του τεχνικού τιμ, με τις πληροφορίες που αποκάλυψε προ ημερών στο ραδιόφωνο του Active (107,4 &102,5) o συνάδελφος Κώστας Καλλής ν’ αναφέρουν ότι έχει καταλήξει σε δύο υποψήφιους προπονητές, ο ένας εκ των οποίων είναι ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Κρίστιανσεν και άλλος ένας για τον πάγκο

Μόλις γίνει η πρόσληψη νέου αφεντικού, ο Γκόμεθ θα πάρει «σκούπα». Για την ώρα αξιολογεί το ρόστερ, όμως, θέλει να συζητήσει με τον νέο προπονητή για τις τελικές αποφάσεις. Δεν αποκλείεται να προκύψουν νωρίτερα ανακοινώσεις με παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έχουν ολοκληρωθεί και δεν πρόκειται να ανανεωθούν, ενώ τα διαδικαστικά απομένουν για να απόκτηση του Τζαϊλσον Αραούζο.

Διαβάστε επίσης: Πως μπορεί νομικά να δημιουργήσει ομάδα η Θύρα 9

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ