aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ διπλός στόχος της Ομόνοιας...

Ο διπλός στόχος της Ομόνοιας…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σε διπλό ταμπλό κινούνται στην Ομόνοια, με απώτερο σκοπό να βγει πιο δυνατή από κάθε άποψη, μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ και τα έντονα παράπονα για τη διαιτησία. Από τη μια η διοίκηση θα επιδιώξει με κάθε τρόπο να προστατέψει τα συμφέροντα του σωματείου και από την άλλη η τεχνική ηγεσία να βελτιώσει τις αδυναμίες της ομάδας που εντοπίστηκαν σε μεγάλο βαθμό και πάλι στη μεσοαμυντική της συμπεριφορά. Στόχος η άμεση επάνοδός της στις επιτυχίες, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομόνοιας παρουσιάζονται ιδιαίτερα αναστατωμένα και προβληματισμένα από την στάση της διαιτησίας και το προσεχές διάστημα αναμένεται με ενέργειές τους να κινήσουν τα νήματα προς τα αρμόδια σώματα της ΚΟΠ. Θέλουν και απαιτούν σεβασμό της ομάδας από τους διαιτητές.

Η φάση του 50ου λεπτού, με τον διαιτητή να αλλάζει την απόφασή του για πέναλτι μετά από προτροπή του βοηθού, υποστηρίζουν ότι φανερώνει ξεκάθαρα την εμπάθεια διαιτητών σε βάρος της Ομόνοιας. Με διάφορες ενέργειές της, η διοίκηση θα επιδιώξει να μην επαναληφθούν τόσο σημαντικά λάθη σε βάρος της ομάδας στη συνέχεια.

Παράλληλα ο Τζον Κάρβερ και οι συνεργάτες του έχουν μπόλικη δουλειά το προσεχές διάστημα για να φτιάξουν και πάλι την εικόνα της ομάδας. Η αμυντική συμπεριφορά αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα και δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία το γεγονός ότι η Ομόνοια αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα για μεγάλο διάστημα.

Ο Άγγλος τεχνικός έκανε την αυτοκριτική του (άλλωστε η απουσία του Τουρέ αφού αποσύρθηκε στο 21’, του ποδοσφαιριστή με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής και εκ των πολυτιμότερων της Ομόνοιας ήταν εμφανής), ανέλαβε το μερίδιο ευθύνης και παρουσιάζεται αποφασισμένος, όπως και οι ποδοσφαιριστές του, να δείξουν στη συνέχεια πως έμαθαν από τα λάθη τους.

Την ίδια ώρα, ο Νταμπίζας μίλησε στους ποδοσφαιριστές και θέλησε να τονώσει το ηθικό τους. Τους έδειξε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητές τους, αναμένοντας ότι τον θυμό τους για το πώς εξελίχθηκε το ντέρμπι θα τον βγάλουν στα ματς που ακολουθούν και θα οδηγήσουν την ομάδα και πάλι στις επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ