aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ διχασμός λόγω Ορτέγα, το όνειρό του και ο συμπαραστάτης Μπολάνιο

Ο διχασμός λόγω Ορτέγα, το όνειρό του και ο συμπαραστάτης Μπολάνιο

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ (ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ)

Στην κολομβιανή ιστοσελίδα «Nuestrosdeportes» γίνεται αναφορά στη λύση της συνεργασίας του Μαϊκέλ Ορτέγα με την Ομόνοια. Πέραν από την ανακοίνωση των πρασίνων και τη συγκινητική ανάρτηση αποχώρησής του ιδίου στο Instagram, στο ρεπορτάζ υπάρχουν και δηλώσεις του Λατίνου βραχύσωμου επιτελικού χαφ.

Για τα ρεπορτάζ που έκαναν λόγω για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Τζούνιορ δε Μπαρρανκίγια στην οποία έπαιξε με επιτυχία στο παρελθόν (2013-2015) και την επιθυμία του να φορέσει ξανά τη φανέλα των «καρχαριών», είπε: «Παραμένει ένα ακόμη όνειρο για μένα να φορέσω ξανά τη φανέλα της Τζούνιορ. Όταν έπαιξα εκεί ήμουν νεαρός και πολύ ανώριμος. Σε μία πόλη όπως η Μπαρρανκίγια είναι πολύ δύσκολο να φέρεις τον αριθμό “10”. Πρέπει να είσαι επικεντρωμένος σε αυτό εξ ολοκλήρου και στον ενάμισι χρόνο που ήμουν εκεί μου στοίχισε πολύ. Αυτή η περίοδος με βοήθησε πάρα πολύ στο να γίνω αυτός που είμαι σήμερα και να είμαι περισσότερο συγκεντρωμένος σε ό,τι αφορά στην καριέρα μου. Επιθυμώ να επιστρέψω με ωριμότητα, περισσότερη απ’ όση έχω τώρα και να μπορέσω να αφαιρέσω αυτό το αγκάθι που είχα τότε από πάνω μου. Ξέρω ότι τα πράγματα θα αποδειχθούν καλύτερα».

Η γνωστοποίηση της επιθυμίας του Ορτέγα να επιστρέψει στην Τζούνιορ, προκάλεσε διχασμό στις τάξεις των οπαδών της και διαχωρίστηκαν αυτοί που συμφωνούν με την επιστροφή τους, με αυτούς που τάσσονται ενάντια. Ο Κολομβιανός τέως άσος της Ομόνοιας όμως, βρίσκει συμπαράσταση από τον παλαίμαχο διεθνή άσο της Τζούνιορ και της Εθνικής Κολομβίας, Χόρχε Μπολάνιο.

Ο 43χρονος παλαίμαχος, στις 29 Μαΐου και λίγες μέρες προτού ανακοινωθεί το «διαζύγιο» των πρασίνων με τον Ορτέγα, ανάρτησε στο Twitter πως θα ήταν καλό να έδιναν άλλη μία ευκαιρία για τον αριθμό «10» στον Κολομβιανό επιτελικό μέσο, μιας και η ποιότητά του είναι δεδομένη και τόνισε πως σέβεται όλες τις απόψεις. Βλέπετε, στις πλείστες χώρες της Λατινικής Αμερικής, ο αριθμός αυτός είναι «βαρύ φορτίο» και ο Μπολάνιο διαβάζοντας πως η Τζούνιορ ψάχνει «δεκάρι», προέβη σε αυτό το «τιτίβισμα».

Ο Ορτέγα, ο οποίος γνωρίζει καλά τον Μπολάνιο επειδή κι οι δύο τους γεννήθηκαν στο ίδιο μέρος (με αρκετά χρόνια διαφορά), Παλμάρ ντε Βαρέλα, απάντησε ως εξής: «Σε ευχαριστώ Χόρχε, είσαι μία εξαιρετική προσωπικότητα στο κολομβιανό ποδόσφαιρο, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Δώδεκα χρόνια στο ιταλικό ποδόσφαιρο αποδεικνύουν τον επαγγελματισμό σου. Όλοι έχουμε τα κάτω και τα πάνω μας δεν μπορούμε πάντα να το υποδεικνύουμε. Ζήτω η Τζούνιορ».

Όπως αναφέρεται καταληκτικά, υπάρχει αναμονή στην Κολομβία για το μέλλον του Ορτέγα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ