aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ δεύτερος στόχος της Ομόνοιας που φαίνεται να επιτυγχάνεται

Ο δεύτερος στόχος της Ομόνοιας που φαίνεται να επιτυγχάνεται

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Το ράβε-ξήλωνε ήταν μια κακή συνήθεια των προηγούμενων χρόνων στο στρατόπεδο της Ομόνοιας, καθώς διψήφιος αριθμός ποδοσφαιριστών αποτελούσε παρελθόν, και άλλοι τόσοι έπαιρναν μετεγγραφή στην ομάδα της πρωτεύουσας. Λάθος χειρισμοί και λάθος επιλογές ήταν μεγάλες αμαρτίες που πλήρωσαν ακριβά.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Αυξάνονται και πληθύνονται

Ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του άλλαξαν την φιλοσοφία (και) σε αυτό το κομμάτι στο «Ηλίας Πούλλος». Ξεψάχνισαν βιογραφικά με σκοπό να καταλήξουν στους καλύτερους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να αποκτήσουν. Εξάλλου, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού» τόνισε πριν την έναρξη της σεζόν: «Να δημιουργήσουμε βασικό κορμό για να μην ψάχνουμε 8-10 ποδοσφαιριστές κάθε καλοκαίρι (σ.σ. οι άλλοι δύο στόχοι είναι πρωταγωνιστική πορεία και επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα)».

Από τις εμφανίσεις της Ομόνοιας φαίνεται πως η ομάδα προγραμματισμού έχει πετύχει σε μεγάλο βαθμό ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, παρά το γεγονός πως είναι μια νέα ομάδα. Ο Χένιγκ Μπεργκ τονίζει συχνά-πυκνά πως χρειάζεται χρόνος ώστε οι ποδοσφαιριστές να αποκτήσουν χημεία και δέσιμο μεταξύ τους. Σωστά και λογικά τα λέει ο Νορβηγός.

Ωστόσο, οι παίκτες ως μονάδες έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία καθώς οι τρεις νεοαποκτηθέντας στην άμυνα δείχνουν την ποιότητα τους (Λούφτνερ-Λανγκ-Λέτσγιακς). Από την άλλη, η Ομόνοια «έδεσε» τον Γκόμεθ, ενώ θετική κρίνεται και η παρουσία του Γκόμες. Από’ κει και πέρα, λίρα 100 αποδεικνύεται ο Τιάγκο, ενώ στην καλή του μέρα ο Μποτεάκ μπορεί να κάνει… θαύματα. Όσον αφορά στον Ορτέγα, ανεβαίνει σταδιακά όσο παίρνει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Έρχεται και 5ος τερματοφύλακας, διλήμματα το καλοκαίρι

«Πονεμένη» ιστορία χαρακτηρίζεται αυτή με τους τερματοφύλακες, καθώς ο δανεισμός του Ουζόχο δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα διαρκέσει και τη σεζόν 2020-21 μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ενώ ο Φαμπιάνο που υπέγραψε μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Όλα τα πιο πάνω σαφώς και μπορούν να… αλλάξουν μέχρι τον Μάιο. Ωστόσο μετά μέχρι στιγμής δεδομένα, η Ομόνοια μπορεί να στηριχτεί στους πιο πάνω, φτάνει όμως να συνεχίσουν να βελτιώνονται ώστε η ομάδα της πρωτεύουσας να πετύχει στους στόχους της.

*Λιγοστή η παρουσία των Χούμποτσαν, Μίκου και Περέιρα μέχρι στιγμής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ