aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ο Χριστοφή προτιμά τον Παναθηναϊκό αντί τον ΠΑΟΚ»

«Ο Χριστοφή προτιμά τον Παναθηναϊκό αντί τον ΠΑΟΚ»

Οι λεπτομέρειες σχετικά με την φημολογούμενη μετακίνηση του Δημήτρη Χριστοφή στον Παναθηναϊκό είναι τόσες πολλές από τα ελλαδικά ΜΜΕ, που εύλογα στο μυαλό του καθενός ενισχύεται η άποψη πως «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά».

Τα πάντα, βέβαια, θα εξαρτηθούν με τις προθέσεις της διοίκησης της Ομόνοιας στην προσπάθειά της να ανανεώσει το συμβλόλαιο του διεθνούς εξτρέμ, τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή και την προσφορά του Παναθηναϊκού (αν όντως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από πλευράς των πρασίνων της Ελλάδας).

Ενδιαφέρον προκάλεσε και η… εμπλοκή του ΠΑΟΚ στο πρόσφατο ρεπορτάζ του «Contra.gr». Το εν λόγω απόσπασμα αναφέρει ότι «για τον 27χρονο άσο προέκυψε στην πορεία ενδιαφέρον και από τον ΠΑΟΚ, όμως, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δείχνει να έχει προτίμηση προς τους πράσινους, αφού εκτιμά πως στον Παναθηναϊκό θα έχει πολύ περισσότερο χώρο και χρόνο για να παίξει και πολύ πιο ξεκάθαρο ρόλο».

Πολλοί οι… μνηστήρες για τον Κύπριο διεθνή άσο της Ομόνοιας -σύμφωνα πάντα με τα ελλαδικά ΜΜΕ- και αν όλα αυτά ευσταθούν, τότε το ερχόμενο Καλοκαίρι θα δούμε ένα μίνι… σίριαλ σχετικά με την περίπτωση του Τζίμη. Η διοίκηση των πρωτευουσιάνων θα έχει σκληρούς ανταγωνιστές στην… μάχη για να κρατήσει τον Χριστοφή στο «Ηλίας Πούλλος», αφού έχει ήδη γίνει γνωστό ότι η παραμονή του παίχτη αποτελεί διακαή πόθο για όλους στο πράσινο οικοδόμημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ