aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Μποτεάκ θα έχει θέα το Μακένζι και του χρόνου

Ο Μποτεάκ θα έχει θέα το Μακένζι και του χρόνου

Στην Κύπρο βλέπει το ποδοσφαιρικό του μέλλον για τουλάχιστον ακόμα ένα χρόνο ο Έρικ Μποτεάκ. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Ομόνοιας λατρεύει τις συνθήκες ζωής στην Κύπρο και κυρίως τη θάλασσα.

Από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στο νησί διαμένει στη Λάρνακα, ενώ πρόσφατα δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις εργασίες για αλλαγή της διακόσμησης στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού που διαμένει, το οποίο έχει θέα τη θάλασσα στην περιοχή Μακένζι.

Το συμβόλαιο του 34χρονου ποδοσφαιριστή με την Ομόνοια λήγει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και πριν τον ερχομό του Νιλ Λένον φάνταζε βέβαιο ότι θα αποχωρήσει από το «Ηλίας Πούλλος». Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα προσπαθήσει να πείσει τον Ιρλανδό τεχνικό ότι αξίζει ανανέωση συμβολαίου και εφόσον δεν τα καταφέρει θα κοιτάξει τις εναλλακτικές επιλογές του, ώστε να παραμείνει κάτοικος Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ