aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ο Μπεργκ πληρούσε τις προδιαγραφές, αλλά πήγε στην Ομόνοια»

«Ο Μπεργκ πληρούσε τις προδιαγραφές, αλλά πήγε στην Ομόνοια»

Την αποχώρησή του από την Εθνική Νορβηγίας μετά το τέλος των προκριματικών του Euro 2020 ή της τελικής φάσης το επόμενο Καλοκαίρι προανήγγειλε ο Λαρς Λάγκερμπακ. Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα dagbladet.no ο Σουηδός τεχνικός έχρισε ως ιδανικότερο αντικαταστάτη του τον προπονητή της Εθνικής Δανίας, Άγκε Χαρέιντε. Ερωτηθείς αν υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι για τη διαδοχή του έκανε λόγο για τον νέο προπονητή της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ.

«Οι περισσότεροι καλοί υποψήφιοι που έχουμε είναι απασχολημένοι. Ο Σολμπάκεν δήλωσε πρόσφατα ότι είναι ξεπερασμένο να αναλάβει κανείς Εθνική ομάδα. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος πληρούσε τις προδιαγραφές μου, έχει μόλις υπογράψει με μία ομάδα της Λευκωσίας (σ.σ. Ομόνοια). Ο Ντακ-ΕΪλέν Φαλέρμο θα μπορούσε να ήταν επίσης μια επιλογή. Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια που εργάστηκε στην U21, αλλά σίγουρα εδώ είναι μεγαλύτερο το εμπόδιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ