aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Μπεργκ πάει για το... three-peat!

Ο Μπεργκ πάει για το… three-peat!

Το μπλουζάκι του Χένινγκ Μπεργκ με το «back2back» συζητείται περισσότερο και από την επιστροφή της Ομόνοιας στις κατακτήσεις πρωταθλημάτων έπειτα από 11 χρόνια! Από την αρχή της σεζόν άλλωστε, ο Νορβηγός φρόντιζε με κάθε ευκαιρία να… ανάβει φιτίλια, σε ό,τι αφορά στη διαμάχη με την Ανόρθωση, με ατάκες του στυλ:

«Στο προηγούμενο πρωτάθλημα που τερματίσαμε πρώτοι…» ή «Καλή ομάδα η Ανόρθωση, τερμάτισε δεύτερη στο προηγούμενο πρωτάθλημα…». Ε λοιπόν, πιστός στις απόψεις του, βγήκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη τίτλου επί της ΑΕΚ φορώντας φανελάκι-ξύσιμο παλιάς πληγής για κάθε οπαδό της «Μεγάλης Κυρίας».

Η αλήθεια είναι ότι σε μια συνέλευση αποφασίστηκε πως το ’20 δεν θα υπάρξει πρωταθλητής, αλλά η Ομόνοια βγήκε κερδισμένη με την επιστροφή της έπειτα από δέκα χρόνια στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από τότε ο Μπεργκ διαβάζει την ιστορία όπως τον βολεύει, μάλλον για επικοινωνιακούς λόγους. Κάτι μας λέει μάλιστα πως δεν θα αργήσει η ώρα που θα μιλά για three-peat, κάνοντας πάλι… περιβόλι την καρδιά των Ανορθωσιατών. Και φτου κι απ’ την αρχή θα αναβιώνει η διαμάχη με τους Ομονοιάτες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ