aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Μπεργκ ήθελε τον Τιάγκο, αλλά η Ομόνοια έπαιξε με τους όρους της

Ο Μπεργκ ήθελε τον Τιάγκο, αλλά η Ομόνοια έπαιξε με τους όρους της

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Η πρώτη αποχώρηση ποδοσφαιριστή από το «Ηλίας Πούλλος» εκτός προγράμματος ακούει στ’ όνομα Τιάγκο Φερέιρα. Ο Χένινγκ Μπεργκ ήθελε την παραμονή του 33χρονου μεσοεπιθετικού και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όμως οι διαπραγματεύσεις της ομάδας προγραμματισμού με την πλευρά του Βραζιλιάνου άσου δεν κύλησαν όπως θα ήθελε ο Νορβηγός προπονητής.

Το μπάσιμο της ΑΕΚ και το «ζεστό» ενδιαφέρον του Τσάβι Ρόκα να πάρει στη Λάρνακα τον έμπειρο μεσοεπιθετικό έκανε ακόμα πιο ζόρικα τα πράγματα για το «τριφύλλι», από την στιγμή που οι κιτρινοπράσινοι δελέασαν τον Τιάγκο με διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στην Ομόνοια, όπως έπραξαν με τις περιπτώσεις των Τζόρντι Γκόμεθ και Τόμας Χούμποτσαν οι οποίοι επίσης βρίσκονται σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία, δεν ξέφυγαν από το πλάνο τους. Πρόσφεραν στον Τιάγκο μονοετές συμβόλαιο με τους ίδιους οικονομικούς όρους που υπήρχαν στο υφιστάμενο συμβόλαιό του.

Εν τέλει ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές δελεασμένος από το διετές συμβόλαιο της ΑΕΚ, η οποία πρότεινε μάλιστα και ελαφρώς αυξημένες απολαβές.

Ο Μπεργκ χάνει έναν από τους πιο αγαπημένους του ποδοσφαιριστές. Τη φετινή σεζόν ο Τιάγκο κατέγραψε 36 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε πέντε γκολ εκ των οποίων ορισμένα πολύ κρίσιμα και πιστώθηκε τέσσερις ασίστ. Η απόκτηση αριστερού εξτρέμ ήταν έτσι κι αλλιώς στο πλάνο των Χένινγκ Μπεργκ, Νεόφυτου Λάρκου και Σίμου Ταραπουλούζη, όμως με την εξέλιξη της αποχώρησης του Τιάγκο γίνεται ακόμη πιο επιτακτική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ