aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Μπεργκ για δεύτερη φορά φέτος Winmasters Προπονητής του Μήνα

Ο Μπεργκ για δεύτερη φορά φέτος Winmasters Προπονητής του Μήνα

Στον προπονητή της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ πήγε το έπαθλο Winmasters Προπονητής του Μήνα για το Δεκέμβριο. Ο Νορβηγός τεχνικός ήταν με διαφορά πρώτος στις προτιμήσεις των συναδέλφων του προπονητών της Α’ Κατηγορίας. Και δικαιολογημένα καθώς τον τελευταίο μήνα του προηγούμενου έτους η Ομόνοια, με τον Μπεργκ στον πάγκο, διέγραψε μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία.

Καταρχάς πέτυχε την πρώτη νίκη της ιστορίας της σε Όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ ενώ για το εγχώριο πρωτάθλημα επιβλήθηκε άνετα του ΑΠΟΕΛ με 3-0, σκορ με το οποίο κέρδισε και την Ανόρθωση. Είχε τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta.

Ο 51χρονος προπονητής κερδίζει για δεύτερη φορά φέτος τη συγκεκριμένη διάκριση – η πρώτη ήταν το Σεπτέμβριο – και θέτει υποψηφιότητα για το έπαθλο Winmasters Coach of the Year, το οποίο θα απονεμηθεί στον προπονητή με τις περισσότερες μηνιαίες πρωτιές.

Για το μήνα Δεκέμβριο πίσω από τον Μπεργκ βρέθηκαν ο Ντούσαν Κέρκεζ, νικητής του επάθλου για το Νοέμβριο και ο Σάββας Δαμιανού, της Νέας Σαλαμίνας. Πιο πίσω ήταν οι Πετράκης και Φερέρ.

Για έκτη διαδοχική χρονιά ο Σύνδεσμος Προπονητών αναδεικνύει τον Winmasters Προπονητή του Μήνα αναδεικνύοντας το έργο των προπονητών, βάσει των ψήφων των συναδέλφων τους. Η Winmasters Cyprus είναι για τέταρτη χρονιά ανάδοχος χορηγός του επάθλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ