aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΟ Μπεργκ «έσταξε» μέλι για τον Ορτέγα, εξήγησε γιατί έκανε μόνο μια αλλαγή

Ο Μπεργκ «έσταξε» μέλι για τον Ορτέγα, εξήγησε γιατί έκανε μόνο μια αλλαγή

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, καυ φυσικά χαρούμενος για τη νίκη επί του Εθνικού, παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα στο Δασάκι. Ο Νορβηγός τεχνικός, στις τοποθετήσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, τόνισε ότι οι παίκτες του θα μπορούσαν και για περισσότερα γκολ.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Δεν ήταν εύκολο, όχι για όσα έγιναν στο παρελθόν αλλά με αυτά που είδαμε φέτος. Ο Εθνικός νίκησε τον Απόλλωνα εδώ, πήρε ισοπαλία στην Πάφος FC, έδειξε ότι είναι ανταγωνιστική ομάδα. Μετά την άσχημη εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, είχαμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας όσον αφορά την επιθετική λειτουργία στο πρώτο μέρος. Μπορούσαμε και για περισσότερα γκολ, είμαι χαρούμενος από την νοοτροπία και την ποιότητα που δείξαμε. Οι λύσεις που είχαμε ήταν πολύ καλές, μπορούσαμε για περισσότερα γκολ. Είμαι χαρούμενος για τον χαρακτήρα που έδειξαν. Το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ άφησε το παιχνίδι ανοικτό μέχρι το τέλος».

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι έκανε μόνο μια αλλαγή, ο Μπεργκ απάντησε: «Πάντα θέλω να παίζω με την ομάδα που θεωρώ καλύτερη. Θα κάνω αλλαγές μόνο όταν πιστεύω ότι οι παίκτες που θα περάσουν στον αγώνα θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα ανάλογα με το πως πάει το παιχνίδι. Το γεγονός ότι Ορτέγα και Μποτεάκ είχαν δυνάμεις για όλο το 90λεπτο θεώρησα ότι δεν υπήρχε λόγος να γίνουν αλλαγές. Ο Ορτέγα έπαιξε ολόκληρο το 90λεπτο και είχε πολύ καλή απόδοση, παρά το γεγονός ότι δεν είχε πολλά αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του. Ήταν εντυπωσιακός, έδωσε πολλά μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο Κακουλής που πέρασε στον αγώνα, μπήκε και έκανε τη δουλειά του ,ήταν πολύ καλός, είχε πολλά τρεξίματα και θα μπορούσε να σκοράρει. Ο Ματ έγινε αλλαγή γιατί είχε κάποιες κράμπες και ένιωσα ότι έπρεπε να βγει. Ο Βίτορ Γκόμες πίστευα ότι θα χρειαστεί να τον βγάλω στο 60′ όμως άντεξε ολόκληρο το 90λεπτο και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

Κλείνοντας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν μπορεί η Ομόνοια για το πρωτάθλημα, ο Νορβηγός κόουτς είπε: «Για εμάς έχει να κάνει με την ανάπτυξη και την βελτίωση και θα δούμε που θα μας βγάλει. Είμαστε μια νέα ομάδα και ακόμα δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε. Έχουμε αρκετά πράγματα να διορθώσουμε. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη σήμερα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ