aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ο Μπεργκ ανανεώσε το συμβόλαιο του για ένα χρόνο»

«Ο Μπεργκ ανανεώσε το συμβόλαιο του για ένα χρόνο»

Για ανανεώσε της συνεργασίας ανάμεσα σε Χένινγκ Μπεργκ και Ομόνοια κάνει λόγο η νορβηγική ιστοσελίδα nettavisen.no. Όπως σημειώνεται ο τεχνικός των πρασίνων αναέωνεσε για ένα χρόνο το συμβόλαιο του, ενώ φιλοξενούνται παράλληλα δηλώσεις του.

Το δημοσίευμα:

Ο Χένινγκ Μπεργκ ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Ομόνοια για ένα χρόνο. Έχει μπροστά του μια πολύ κρίσιμη μάχη για τον τίτλο την επόμενη εβδομάδα.

Από την Ομόνοια πέρασαν περίπου 30 προπονητές από το 2000 και έπειτα. Αν το συμβόλαιο του ολοκληρωθεί κανονικά στο τέλος της επόμενης σεζόν θα έχει καθίσει στον πάγκο της ομάδας για περισσότερες από 1.000 μέρες. Σε αυτή την περίπτωση θα καταρρίψει ρεκόρ 32 χρόνων στον σύλλογο.

Όσα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ:

«Υπάρχουν καλές αθλητικές προκλήσεις εδώ, πολλοί ξένοι ποδοσφαιριστές και προπονητές, ενώ επίσης τα γήπεδα δεν έχουν συνθετικό χλοοτάπητα. Η Κύπρος βρίσκεται στη 15η θέση στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ, ενώ η Νορβηγία στην 22η. Αρκετές φορές ομάδες από την Κύπρο συμμετείχαν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».

«Κρίμα που δεν μπορούμε να έχουμε φιλάθλους στο γήπεδο. Πιθανότατα θα γινόταν sold out στο γήπεδο κάποιες φορές στα πλέι οφ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ