aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Μπεργκ αναλύει τον Λέτσγιακς και μιλά για τη μάχη του τίτλου (video)

Ο Μπεργκ αναλύει τον Λέτσγιακς και μιλά για τη μάχη του τίτλου (video)

Για το παιχνίδι με τον Ερμή που ακολουθεί το Σάββατο, τις εκπληκτικές επιδόσεις του Γιαν Λέτσγιακς και τη μάχη του τίτλου μίλησε ο Χένινγκ Μπεργκ σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας.

Aναλυτικά οι δηλώσεις:

Εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον του Έρμη. Τι είδους παιχνίδι περιμένεις; «Περιμένω δύσκολο παιχνίδι. Κέρδισαν στο τελευταίο παιχνίδι τους απέναντι στη Δόξα στην έδρα τους. Κάθε παιχνίδι σε αυτό το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και περιμένουμε ένα δύσκολο αγώνα το Σάββατο».

Ο Έρμης άλλαξε πρόσφατα προπονητή και ξεκίνησε με νίκη. Περιμένεις να είναι διαφορετικοί σε σχέση με πριν; «Δεν ξέρω, θα δούμε. Ίσως παίξουνε με τον ίδιο τρόπο όπως όταν κέρδισαν τη Δόξα ή ίσως αλλάξουν. Κάποιες ομάδες κάνουν αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού και κάποιες άλλες όχι. Πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε».

Ο Λέτσγιακς έχει ήδη 10 ασίστ στο πρωτάθλημα. Θέλουμε το σχόλιό σου σχετικά με αυτό… «Είμαστε χαρούμενοι με την πρόοδό του. Και αυτός βλέπει ότι έχει βελτιωθεί πολύ στην τελευταία πάσα. Αυτό είναι πολύ καλό. Έχει συνεχώς τη δυνατότητα να βρεθεί σε καλή θέση. Τώρα επίσης γίνεται καλύτερο ομαδικό παιχνίδι γύρο του, άρα υποδέχεται τη μπάλα τη σωστή στιγμή. Έχουμε επίσης καλές κινήσεις στο κουτί. Είναι ομαδικό παιχνίδι και αυτός συνεισφέρει καλά».

Επαίνεσες το ομαδικό πνεύμα της ομάδας μας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελευταίο του αγώνα. Πιστεύεις ότι αυτό είναι ένα από τα δυνατά μας στοιχεία αυτή τη σεζόν; «Ναι, αυτό νομίζω. H διάθεση και η νοοτροπία των παικτών, ο τρόπος που δουλεύουν κάθε μέρα, ο τρόπος που συγκεντρώνονται και ο τρόπος που βλέπουν το κάθε παιχνίδι που έρχεται, είναι σημαντικά. Yπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ των ποδοσφαιριστών επίσης και αυτό είναι καλό».

Ποιο είναι το σχόλιό σου για το πρωτάθλημα μέχρι τώρα; «Είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Παίζαμε στην Ευρώπη μέχρι πριν τα Χριστούγεννα και είμαστε χαρούμενοι που δεν ήμασταν πολύ πίσω από την κορυφή όταν παίζαμε Ευρώπη. Είχαμε τη δυνατότητα να πλησιάσουμε την κορυφή μετά που αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη. Τώρα, όπως φαίνεται. τέσσερις ομάδες ανταγωνίζονται για τις πρώτες θέσεις. Είναι πολύ κοντά όλες οι ομάδες και απλώς πρέπει να συγκεντρωθούμε στους εαυτούς μας».

Δείτε τις δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ