aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ ΑΠΟΕΛ, ο Χριστοφή και η Θύρα 9

Ο ΑΠΟΕΛ, ο Χριστοφή και η Θύρα 9

Τα κύρια σημεία της σημερινής ραδιοφωνικής παρέμβασης του εκπροσώπου Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέα Δημητρίου:

Παιχνίδι με Απόλλωνα: «Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε ούτε στις απαιτήσεις και την κρισιμότητα του αγώνα, αλλά ούτε και στις συνθήκες του αγωνιστικού χώρου, που δημιουργήθηκαν λόγω των καιρικών συνθηκών. Ο Απόλλωνας δίκαια κέρδισε. Μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το δικό μας σοβαρό λάθος στη φάση του 0-1, ενώ διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι μετά που άνοιξε το σκορ, σε αντίθεση με εμάς που όχι μόνο δεν αντιδράσαμε, αλλά δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ. Γενικά, κάναμε πάρα πολλά λάθη. Επιθετικά δεν απειλήσαμε. Η ήττα και η εμφάνιση μας έφεραν σε δύσκολη θέση όσο αφορά την προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη. Θα πρέπει να προβληματιστούμε και να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Έχουμε άλλα εφτά παιχνίδια, μέσα από τα οποία καλούμαστε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Θα τα παλέψουμε όλα και επιβάλλεται να επιστρέψουμε στις νίκες από το αμέσως επόμενο παιχνίδι».

Παιχνίδι με ΑΠΟΕΛ: «Η βαθμολογική θέση στην οποία βρισκόμαστε, αποτελεί επιπλέον κίνητρο για τη νίκη. Αναμφίβολα δεν θα είναι εύκολο, καθώς και ο αντίπαλος καίγεται για τους τρεις βαθμούς, συν το γεγονός πως έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Εμείς θέλουμε την νίκη και πιστεύουμε ότι μπορούμε να την πετύχουμε, εάν κάνουμε στο γήπεδο αυτά που πρέπει. Οφείλουμε να εντοπίσουμε τους λόγους που οδήγησαν στην ήττα και την προβληματική εμφάνιση, ώστε μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι την Κυριακή. Επαναλαμβάνω πως στόχος είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη: «Μετά την χθεσινή ήττα, τα δεδομένα έγιναν πιο δύσκολα για εμάς. Δύο δρόμους έχουμε ενώπιων μας. Είτε θα σηκώσουμε λευκή πετσέτα, είτε θα τα δώσουμε όλα για να βγάλουμε την ομάδα στην Ευρώπη. Ασφαλώς ο πρώτος δρόμος δεν αποτελεί επιλογή για την Ομόνοια. Είμαστε υποχρεωμένοι να πετύχουμε τον στόχο μας και επιβάλλεται να καταθέσουμε και τη ψυχή μας για να τα καταφέρουμε».

Για Χριστοφή: «Δεν χρειάζεται να τοποθετούμαστε συνεχώς για αυτό το ζήτημα. Δεν άλλαξε κάτι από την τελευταία μας τοποθέτηση. Η ουσία είναι πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει η προσπάθεια πρόωρης επέκτασης της συνεργασίας μας. Οι ενδείξεις και από τις δύο πλευρές είναι θετικές. Απομένει το πιο ουσιαστικό κομμάτι, δηλαδή μέσα από τις επαφές και των δύο πλευρών, να επισφραγιστεί η επιθυμία για να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία».

Για το αν θα διατεθούν εισιτήρια στο ντέρμπι: «Επιχειρείται μέσα από διάλογο να λυθούν τα όποια προβλήματα και να προχωρήσουμε ενωμένοι. Διαπιστώνεται καλή διάθεση για να συμβεί αυτό. Θα είμαστε πολύ ισχυροί στη νέα προσπάθεια που ξεκινήσαμε, εάν πορευθούμε σαν μια γροθιά. Αυτός είναι ο στόχος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ