aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ… απαραίτητος Μίκου σε εγρήγορση, έστειλε μήνυμα στον Μπεργκ

Ο… απαραίτητος Μίκου σε εγρήγορση, έστειλε μήνυμα στον Μπεργκ

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα ήταν το χθεσινό (07/09) που έδωσε η Ομόνοια απέναντι στην Δόξα στο «Ηλίας Πούλλος» (2-4). Οι πράσινοι υστέρησαν σε αρκετούς τομείς, ωστόσο είναι φανερό ότι δεν μπορεί κανείς να εξάγει ασφαλείς συμπεράσματα.

Το φιλικό πραγματοποιήθηκε με απουσία όλων των διεθνών (Ουζόχο, Παναγή, Λανγκ, Κούσουλος, Τζιωνής, Κακουλής), με σκοπό οι ποδοσφαιριστές να μείνουν σε εγρήγορση ενόψει της δύσκολης συνέχειας που περιμένει τους πράσινους στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Στα πολύ θετικά για την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ ήταν η εμφάνιση του Φέντορ Μίκου. Ο Βενεζουελάνος επιθετικός μπήκε στον αγώνα στο 46’ (αντικατέστησε τον Ντάρμπισαϊρ), σκόραρε δύο γκολ και έδειξε ξανά έτοιμος να βοηθήσει το «τριφύλλι» όταν του ζητηθεί.

Μπορεί ο Άγγλος στράικερ να ξεκίνησε δυνατά το πρωτάθλημα (δύο γκολ σε δύο αγωνιστικές), ωστόσο είναι εξίσου σημαντικό η Ομόνοια να έχει σε ετοιμότητα και εγρήγορση τον αναπληρωματικό της επιθετικό, καθότι το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και σε κάποιο διάστημα θα χρειαστεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ